Alanyaspor- Giresunspor Maçı Ne Zaman Saat kaçta? Nesine Oranları Kaç?

Corendon Alanyaspor- Bitexen Giresunspor takımlarını karşı karşıya getirecek olan müsabaka, ligin orta sıralarını yakından ilgilendiren bir maç olacak. Süper lige geçen yıl çıkan ve kendisine sağlam bir yer edinmek isteyen Giresun sporun en az 1 puan parolasıyla çıkacağı maç, bir hayli tempolu ve bol pozisyonlu geçemeye aday görünüyor. Bu sezon oynadığı maçlarda beklentilerin altında kalarak geçen yılki futbolunu özleten Alanya spor ise müsabakadan mutlak 3 puan bekliyor. Buna yönelik olarak Francesco Farioli yönetiminde çalışmalarını sürdüren Alanyaspor, üst sıralara yerleşerek ligde iyi bir konuma gelmeyi hedefliyor. Sakatlıkların da düzelmesiyle yeniden eski günlere dönmeyi amaçlayan Alanyaspor, maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

Resmi Pokerklas destek websitesi ile değişen giriş adreslerine web ve mobil üzerinden güncel domainleri kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.

Giresunspor ise bu yıl merhaba dediği süper ligde kalıcı olabilmek adına verdiği mücadele sonrasında düşme hattının üzerinde bir yer edinmeyi ve mümkün olabildikçe puan toplayarak ikinci yarıya sorunsuz girmeyi hedefliyor. Teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde maçlara hazırlanan Giresunspor, Galatasaray deplasmanında aldığı galibiyetle tüm gözleri üzerine çekmeyi başarmış ve o haftanın en çok konuşulan takımı olmuştu.  Ancak daha sonraki haftalarda 2 mağlubiyet ve bir beraberlik alan Karadeniz temsilcisi Alanyaspor maçı ile yeniden üst sıralara yükselmeyi ve ligi rahat bir konumda tamamlamayı hedefliyor.

Corendon Alanyaspor- Bitexen Giresunspor Maçı Ne Zaman?

Corendon Alanyaspor- Bitexen Giresunspor maçı 10.128 kapasiteli Oba stadyumunda 2 Ekim 2022 Pazar günü oynanacak olup maçın başlama saati Futbol Federasyonu tarafından 14.30 olarak belirlenmiştir.  Hakem üçlüsü, gözlemciler ve VAR ekibinin maç gününden önceki hafta açıklanacağı müsabakanın bol pozisyonlu ve gollü geçmesi bekleniyor.

Corendon Alanyaspor- Bitexen Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Orta sıralarda yer alan ve düşme tehlikesi yaşamadan ligi tamamlama amacı taşıyan iki takımın mücadelesi oldukça heyecanlı geçecek gibi görünüyor. Kadrolarını yenileyerek yeni sezona başlayan iki takım da müsabakadan puan ya da puanlar almayı hedefliyor.  Alanyasopr-Giresunspor maçı canlı olarak PokerKlas Sitesinden izlenebilecek. Maçın devre arası yorumlarının yanı sıra maç sonu özetleri ve tartışmalı pozisyonlar da usta yorumcuların katıldığı canlı yayınlarla futbol severlere sunulacak.

Bir yanıt yazın