ASUS ROG Phone 3 Modeli, 22 Temmuz Tarihinde Tanıtılacak

Geçtiğimiz hafta, ASUS‘un ROG Phone 3 isimli oyun telefonu modeli Temmuz ayında piyasaya sürmeyi planladığı belirtilmişti. Bugün ise şirket kendi internet sitesi üzerinde “Game Changer” isimli bir etkinlik için geri sayım sayacı başlatmış durumda. Bu da ROG Phone 3’ün 22 Temmuz tarihinde tüm özellikleriyle gözler önüne serileceğini ortaya koyuyor.

ASUS’un yaklaşan telefonunun teknik özellikler kısa süre önce TENAA listesinde sızdırılmıştı. Bu listede, cihazın 1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde ve 6,59 inç boyutunda Full HD+ AMOLED ekran ile geleceği belirtildi. Bunun dışında cihazın bellek yapılanması ve sahip olduğu yonga seti de yine TENAA listesinde ortaya çıkmış oldu.

Akıllı telefon büyük olasılıkla Qualcomm’un Snapdragon 865+ yonga seti ile karşımıza çıkacak. ROG Phone 3 modelinin 8GB, 12GB ve 16GB RAM varyantlarına ve 128GB, 256GB ve 512GB depolama seçeneklerine sahip olacağı söyleniyor. Bir oyun odaklı akıllı telefon modelinin böyle yüksek depolama ve bellek yapılandırmalarına sahip olması gerçekten harika.

Kamera konusunda ise ASUS’un yaklaşan modelinin arka bölümde üçlü kamera kurulumuna sahip olacağı söyleniyor. Bu üçlü kurulumdaki ana kamera sensörünün ise 64MP şeklinde sunulacağı belirtiliyor. Ön bölümde ise ASUS 13MP’lik özçekim kamerasını kullanıcıların beğenisine sunacak. Bunun dışında cihazda 30W hızlı şarj desteğine sahip 6.000mAh kapasiteli bir bataryanın olacağı söylenmektedir.

Geçtiğimiz ay sızdırılan bir videoya göre, ROG Phone 3’ün selefine benzer bir tasarıma sahip olacağını öğrenmiştik. Akıllı telefonun daha gösterişli bir tasarım sergilemesi için bazı noktalarda RGB aydınlatma sunulabilir. ASUS, cihazın ekranında bir kamera deliği sunmayacak veya pop-up kamera çözümü kullanmayacak. Şirket bunun yerine üst bölümde yer alan çerçeveye ön kamera, çift hoparlör ve sensörleri yerleştirmeyi tercihe edecek.

“ASUS ROG Phone 3 Modeli, 22 Temmuz Tarihinde Tanıtılacak” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın