ASUS ZenFone 7 Serisi, 26 Ağustos Tarihinde Tanıtılacak

ASUS, geçtiğimiz ay üçüncü nesil yeni akıllı telefon modeli olan ROG Phone 3‘ü piyasaya sürdü. Şirket şimdi ise yeni amiral gemisi modellerini içerecek olan ASUS ZenFone 7 serisi lansman etkinliği için gün saymaya başladı. ASUS, yeni modellerini 26 Ağustos tarihinde düzenleyeceği etkinlik ile birlikte tanıtacak. Etkinlik Tayvan’da gerçekleşecek ve yerel olarak yayınlanacak.

Yaklaşan ZenFone 7 serisi, şu ana kadar teknik özellikleri ve tasarımları sızdırılan telefonlar arasında en az sızıntıya maruz kalan cihazların olduğu bir seri. Yeni ZenFone 7 modelleri birden fazla sertifikasyon sürecinden geçmiş olmasına rağmen şimdiye kadar tasarımları ve özellikleri ile ilgili büyük bir sızıntı ortaya çıkmadı.

Daha önceden yayınlanan bazı raporlara göre ZenFone 6 modelinde bulunan döne kamera tasarımı yeni nesil modellerde de mevcut olacak. Ayrıca önceki standart modeldeki ekrana kıyasla bu senenin standart ZenFone 7 modelinin daha büyük bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Önceki model 6,4 inç ekrana sahipken, yeni modelin 6,7 inçlik bir ekran ile karşımıza çıkacağı belirtiliyor.

ASUS, ROG Phone 3 modelinde kullandığı Qualcomm Snapdragon 865+ yonga seti yerine bu modellerde standart Snapdragon 865 yonga seti kullanabilir. Son zamanlarda piyasaya sürülen bazı amiral gemisi akıllı telefon modellerinde olduğu gibi bu modeller de 5.000mAh kapasiteli büyük bir batarya ile gelecek. Ayrıca TÜV Rheinland sertifikasına göre yeni modellerde 30W hızlı şarj desteği mevcut olacak.

Yeni ZenFone 7 serisi modellerinde NFC, WiFi 6, Bluetooth 5.0 ve 512GB dahili depolama alanı gibi teknolojiler sunulacak. Ancak depolama konusunda şirktin daha düşük alanlarda varyantlar da sunacağı söyleniyor. Ne yazık ki yeni ZenFone modelleriyle ilgili bildiğimiz bu özellik bilgileri söylentilerden ibaret. Tasarımı ve özellikleri sızdırılmamış olan bu modeller tanıtıldığı zaman tüm detayları ile sizlere aktarıyor olacağız.

“ASUS ZenFone 7 Serisi, 26 Ağustos Tarihinde Tanıtılacak” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın