Bodrum Dalış Turu

Daha önce dalış yapmamış ama bunu deneyimlemek isteyenler için düzenlenen Bodrum Dalış Turu,misafirlerimize mükemmel bir gün yaşatıyor. Sualtı dünyasının güzelliklerini keşfedin, dalış deneyimi kazanın ve günlük dalış gezilerine katılın. İşte size fırsat! Ekipmanların tanıtımı ve dalış için gerekli olan genel kurallardan sonra ilk uygulamalı dalışınızı deneyimli dalgıçlar nezaretinde gerçekleştireceksiniz. Sığ ve sakin sularda kendinizi adeta profesyonel bir dalgıç gibi hissedeceksiniz.  Hayatınızda hiç dalmamış olsanız bile bu tura katılabilirsiniz. Her zaman güvende olacak ve hemen alışacaksınız. Turumuz yarım gün sürmektedir. Öğle yemeği dahil değildir.

Bodrum Dalış TuruProgramı

Öncelikle Bodrum Dalış Turu saat09.00’da başlamaktadır. O zamana kadar dilerseniz sizi otelinizden alıp teknenin hareket limanına (Bazı bölgelerden transferler ek ücrete tabidir) götürürüz. Teknemiz limandan ayrıldıktan sonra yavaş yavaş dalış yapacağımız alana varırız. Burada uzman dalgıçlarımız size kısa açıklayıcı bilgiler verecektir. Kıyafetlerinizi giyip dalışa hazırlandığınızda, sualtı dünyasını birlikte keşfedeceğiz. Dalış sırasında eğitmenimiz yanınızda olacak ve size gerekli yönlendirmeleri yapacaktır. Dalıştan sonra su altında çektiğiniz fotoğrafları size vereceğiz. Dönüş saatimiz saat 13.30’dur. Ve işte belirlenen tur programımız:

  • 00 Gümbet Limanı’ndan Çıkış
  • 30 Eğitim ve Ekipmanların Tanıtımı hakkında kısa bilgilendirme toplantısı
  • 30-13.00 Dalış ve Fotoğraf Çekimi aktivitesi
  • 30 Limana Geri Dönüş ve misafirlerin transferi

Bodrum Dalış TuruGüzergâhı

Teknemizle dalışın yapılacağı bölgeye gidiyoruz. Bodrum Dalış Turuiçin belirlenen bir güzergâh yoktur. Sadece en uygun dalış bölgeleri tercih edilmektedir. Buluşma noktası Bodrum limanıdır. Otel transferleri özel servis araçlarımızla yapılmakta ve misafirlerimiz Bodrum limanına getirilmektedir. Dönüşte yine aynı güzergâh ile otellerinize bırakılıyorsunuz. Çok uzak yerlerden transfer yapılmamaktadır. Bu gibi durumda bizi ararsanız, size ek ücret karşılığında transfer hizmeti sunabiliriz. Veya dilerseniz kendi imkânlarınız ile Bodrum limanına gelerek teknemize binebilirsiniz. 16 yaşından küçük misafirler, tura katılamazlar. Dalış için herhangi bir sağlık engelinizin olmaması önemlidir. Lütfen tur öncesi bize bu konuda bilgi veriniz.

Bodrum Dalış TuruFiyatları ve Rezervasyon

Fiyatlarımız kişi başı 300 TL’dir. Tüm yaş grupları için aynı fiyat belirlenmiştir. Bodrum Dalış Turufiyatına dâhil olan hizmetlerimiz şöyledir:

  • Otel transferleri
  • Tekne ile dalış noktası ulaşım
  • Tüm dalış teçhizatları
  • Dalış eğitimi
  • Fotoğraf ve video servisi

Fiyata dâhil olmayanlar:

  • Yiyecek içecekler bireysel harcama kapsamındadır
  • Bireysel harcamalar

Yanınıza mutlaka havlu, şort, şapka ve mayo almayı unutmayın. Ayrıca güneşten korunmak için güneş kremi ve gözlükleriniz bu tur için olmazsa olmazlardır. Tüm Günlük Bodrum Turları hakkında daha detaylı bilgiyi Renkli Tatil sitesinde bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın