Büstiyer Sütyen Abiye Elbiseler Fiyatları

Büstiyer, bayan ceket, abiye vb. giyim amaçlı kullanılan göz alıcı işlemeli kumaşlardan yapılmış askılı veya askılı üst iç giyim ürünleri. Büstiyerler hem sütyen hem de korse görevi görür. Günlük kullanım için pek uygun olmasa da özel günler, düğünler ve kadınların çekici olmak istediği zamanlarda oldukça kullanışlıdır. Büstiyerler, geleneksel olarak iç çamaşırı olarak giyilen kadın sutyenleri için mükemmel giysilerdir. Büstiyerin temel amacı, üst gövdenin gövdesini yukarı itmek, göğsü şişirmek ve kalçaları nazikçe şekillendirmektir.

Büstiyerler çeşitli tarz ve kombinlerde tercih edilmektedir. Günümüzün olası kullanımlarına bakıldığında, bunların öncelikle kişisel tercihlere göre değerlendirildiği ortaya çıkıyor. Kadınları ince göstermek için de kullanılan bu elbise göğüs dik ve dolgun görünürken bel bölgesini dar gösteriyor.Büstiyer sütyen abiye elbiseler fiyatlarıbütçeye uygun fiyattadır. Büstiyer sütyen abiye elbiseler birbirlerini tamamlayan parçalardır.

Abiye Elbiseler

Kombinlerde fark yaratan abiye elbiseler, çeşitli markaların özel tasarımları ile dikkat çekiyor.Düğün ve kokteyl partileri gibi birçok özel gün için abiye elbiselerde Carmen, romantik, feminen veya sade bir tasarımla parlıyor. İstediğiniz stili uygun fiyata sunan Fabrika Abiye modeli, hem klasik hem de modern havayı bir arada sunuyor. Özgün tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Gusto’nun abiye elbisesi de şıklığını dile getiriyor. Her vücut şekline göre özel olarak tasarlanan abiye elbise modelleri büyük modeller tarafından oldukça beğenilmektedir. Tarzınızı yansıtan bir abiye elbise, vücudunuzun rustik tavrını vurgulayan ve prenses modeli ile sizi partilerin gözdesi yapan bir kesimdir.

Büstiyer Sütyen

İlk dönemlerde iç giyim ürünü olarak kullanılan Büstiyer daha sonraları tüm alan olmuştur. Uzun bir batıda giyilebileceği gibi kabarık etek üzerine de giyilebilir. Yüksek bel pantolonlarla kombinlenerek de tercih edilmektedir. Ayrıca, büstiyer sütyen kullanım açısından benzer olduğu bilinmektedir. Doğal olarak Büstiyer, sütyen gibi göğüs kısmından başlar ve bele kadar devam eder. Bununla birlikte, sutyen sadece vücudun belirli bölgelerini örtmek için çalışır. Farklı modellerle yapılan büstiyerler çeşitlilik açısından oldukça alternatif olmaktadır.

Özellikle sporda popüler olan bu giysinin naylon, elastan ve sentetik deri kumaşlardan oluştuğu bilinmektedir. Bu açıdan vücudu zorlamadan ve hareketi kısıtlamadan kullanılabilir. Ceketin iç kısmına giyilen büstiyer düz kumaştan üretilmiştir. Büstiyer iç cekette saten veya dantel kumaş kullanılmamıştır. Abiye büstiyerler parlak taş ve pullardan yapılmıştır. Son olarak büstiyer stil, uzun kollu, yular yakalı veya düşük omuzlu versiyonuyla oldukça dikkat çekiyor. www.gecemilano.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın