Diode Lazer Cihazı Becas Medikal’de

Lazer cihazları insanların istemediği kıl ve tüylerden kurtarıp aynı zamanda ciltlerinin çok daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Bunun için cihaz üretip bunu da Türkiye’de birçok farklı noktaya satışını gerçekleştiren yerler bulunmaktadır. İşte bunlardan bir tanesi olan Becas Medikal A.Ş de bu konuda birçok ödül almış bir üretici firmadır. Bu sebeple cihaz almak isteyen kişiler rahatlıkla tercihlerini buradan yana kullanabilir.

Son yıllarda ön plana çıkar lazer cihazlarından bir tanesi de buz lazer cihazı olarak karşımıza çıkmaktadır. Oldukça yeni olduğu için de lazer epilasyon sırasında acı hiç yoktur ve bunun yanı sıra da süresi de birçok operasyona göre daha kısa sürmektedir.

Diode Lazer Cihazı

Soğuk özel jelle lazer epilasyon işleminin yapıldığı diode lazer cihazı da sıklıkla tercih edilmektedir. Bu tür lazer operasyonlarında kişiler acı çekmez. Kıl ve tüy yoğunluğu aşırı fazla olan kişiler için bile bu durumun geçerli olduğunu söylemek mümkün.

Bu cihaz bunun yanı sıra genel olarak hem açık hem de koyu tenli kişiler tarafından tercih edilmektedir çünkü her ten rengine sahip olan kişiler için uygun şekilde hazırlanmıştır. Bunun yanı sıra açık renkli tüyleri de bu tür bir cihazda lazer epilasyon operasyonu sırasında almak mümkün olacaktır. Çünkü diode lazer cihazı özellikle açık renkli tüyleri alma konusunda birçok farklı ürüne göre daha başarılı sonuçlar verir.

Hydra Facial Cihazı

Yüz cildinin daha nemli ve daha canlı gözükmesini isteyen kişiler için de en uygun cihaz hydra facial cihazı olacaktır. Bu cihazın en büyük artılarından bir tanesi de cildinin kuru ve yaşlı gözüktüğünü düşünen kişiler bu cihazla operasyona girdikleri vakit sadece tek bir seansta sorunları çözüme kavuşacaktır.

Öncelikle yağlı bir cildiniz varsa bu özellikten kurtulmuş olacaksınız. Bunun yanı sıra yine bu cihazla birlikte yüzünüzün altında kalan derilerdeki kirler de bu operasyon sonucu giderilecektir. Bu sayede ne bir siyah nokta kalacak ne de cildiniz eskisi gibi yağlı bir görünüme sahip olacak ve resmen gençleşmiş olacaksınız.

Bir yanıt yazın