DJ Orhan Uzdu’ya Göre DJ’liğin Kolay ve Zor Yönleri

Orhan Uzdu, 2011 yılında müzik sektörüne adım atan Türk DJ ve prodüktördür. Profesyonel işleri ile dikkat çeken Uzdu, DJ’lik mesleğinin inceliklerinden bahsetti. Bu mesleği icra ederken en büyük hayalinin ünlü isimler ile çalışmak olduğunu dile getiren DJ Orhan Uzdu, bu hayalini gerçekleştirmek konusunda önemli adımlar attı.

Profesyonel kariyerine başladığı zamandan beri hız kesmeden çalışmalarını sürdüren Uzdu, Türk isimlerle çalışarak ismini duyurmayı başardı. Müzik sektöründen birçok ünlü isimin stüdyo çalışmalarını düzenlemek ile kalmayan Orhan Uzdu, uluslararasında da adını duyurarak Türk halkını gururlandırdı.

Orhan Uzdu’dan DJ’lik Hakkında Tavsiyeler

Orhan Uzdu, müzik eğitimi almış profesyonel DJ’lerden bir tanesidir. Uzun zamandır müzik piyasasına yön veren isimlerden biri olan Uzdu, DJ’lik dünyasına yeni girmek isteyenleremesleğin inceliklerinden bahsetti.

Uzdu’nun müzik dünyasına adım atmak isteyenlere verdiği ilk tavsiye, müzik piyasasını yakından takip edilmesi gerektiği oldu. En kapsamlı DJ’lik deneyiminin müzik sektörünü yakından tanıyarak edinilebileceğinin altını çizen Orhan Uzdu, gelişen müzik sektöründen haberdar olmayanların başarıyı yakalamasının zor olduğunu da açıkladı.

Başarılı DJ Uzdu, müzik dünyasına giriş yakmak isteyenlere “Enstrüman çalma alanında kendinizi geliştirin.” mesajını da verdi. Enstrüman çalarak müzik kulağının gelişeceğine en iyi örneği Orhan Uzdu’dan vermek pek de şaşırtıcı olmaz. DJ, birçok müzik aleti çalıyor ve DJ’lik dışında prodüktörlük konusunda da oldukça başarılı olmasıyla adından söz ettiriyor.

Orhan Uzdu Kimdir?

Orhan Uzdu, alanında oldukça başarılı olan DJ’lerden bir tanesidir. 2011 yılında henüz 21 yaşındayken adım attığı müzik dünyasını derinden etkilemeyi başaran Uzdu, kariyeri başladıktan kısa bir süre sonra 2012 yılında “Bir yıl içinde sahneye en çok çıkan DJ” unvanını elde etmiştir.

Başarısı her geçen gün artarak devam eden Uzdu, uzun bir süre boyunca adından söz ettirecek gibi duruyor. Türkiye’de düzenlenen pek çok festivalde sahne alan Orhan Uzdu, dinleyici kitlesinden tam not almayı da başardı. House tarzındaki çalışmaları ile mest eden Uzdu, stüdyo çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Bir yanıt yazın