EMUI 11 Sürümü Yayınlandı! İşte Yeni Sürüm İle Gelen Tüm Yenilikler

Huawei, özelleştirilmiş ara yüzü olan EMUI’ın yeni sürümünü yayınladı. EMUI 11 olarak lanse edilen yeni güncelleme, geçtiğimiz gün tanıtılan Android 11 yerine Android 10 tabanlı olarak geliyor. Yeni sürüm, beraberinde pek çok optimizasyon getirirken bununla birlikte çeşitli yenilikleri de Huawei akıllı telefon kullanıcılarına sunuyor.

EMUI 11’de her zaman açık ekran özelliği için dinamik görseller sunuluyor. Artık çoklu uygulama kullanımını da aynı anda daha rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Huawei, cihazınızın ekranını direkt olarak dizüstü bilgisayarınıza yansıtmanıza olanak tanıyan özelliğini daha gelişmiş bir şekilde sunarken bu özellik için bazı gizlilik ve güvenlik işlevlerini de arttırmış durumda.

EMUI’ın yeni sürümü olan EMUI 11 ile ilgili detayları sizlere sunuyor. “Yeni ara yüz güncellemesini hangi Huawei akıllı telefon modelleri alacak? EMUI 11 güncellemesi ile birlikte sunulan tüm özellikler? Yeni EMUI sürümü hangi yenilikleri sunuyor?” gibi pek çok sorunun cevabını yazının ilerleyen bölümlerinde bulabilirsiniz.

İşte EMUI 11 Güncellemesi İle Gelen Tüm Yenilikler:

EMUI 11, kullanıcı deneyimini iyileştirir ve Always On Display (AOD) için canlı, dinamik görsel öğeler sunar. AOD artık ekranınızı özelleştirmenize ve ekran kapalıyken bile metin ve resimlerle kişisel tarzınızı sergilemenize olanak tanır.

Çoklu Pencere, uygulamaları çoklu görev için yüzen bir pencerede açmanıza olanak tanır. Yüzen pencereyi istediğiniz konuma yeniden yerleştirebilir veya daha sonra daha kolay erişim için yüzen bir baloncuğa küçültebilirsiniz.

EMUI 11 genelindeki yepyeni, sezgisel animasyonlar, öğelere dokunurken veya ekranda kayarken daha yumuşak, daha birleşik ve görsel olarak hoş bir kullanıcı deneyimi yaratır.

İster anahtarları açar ister kapatır olun, daha fazla görsel tatmin için işletim sistemi genelinde ince efektler geliştirilmiştir.

Bu, cihazlarınızın tam potansiyellerine ulaşmak için birlikte çalışmasını sağlayan özel bir özelliktir. Kullanıma hazır birden fazla uygulama penceresi ile verimliliğinizi artırmak için telefonunuzu dizüstü bilgisayarınızın ekranına yansıtabilirsiniz. (Bu özellik, PC Manager sürüm 11.0 veya üzeri olan bir Huawei dizüstü bilgisayar gerektirir.)

Telefonunuzu harici bir ekrana yansıttığınızda, mesajlar ve gelen aramalar yalnızca telefonunuzun ekranında görüntülenir ve hem gizliliğinizi korur hem de ekran projeksiyonunun sürekliliğini sağlar.

Not Defteri artık birden fazla Huawei cihazından aynı anda not düzenlemeyi destekliyor. Örneğin, tabletinizde düzenlenmekte olan nota telefonunuzdan bir fotoğraf ekleyebilirsiniz.

Artık görüntülerden veya belgelerden metni hızlı bir şekilde tanımlayabilir ve ayıklayabilir, metni düzenleyebilir ve ardından dışa aktarabilir ve paylaşabilirsiniz. Bir kağıt belgenin dijital versiyonunu oluşturmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

EMUI 11 Güncellemesi İlk Olarak Hangi Modellere Gelecek?

Huawei, yeni ara yüz güncellemesi için Beta programı başlattı. Bu kapsamda ilk olarak aşağıdaki listede de yer alan 10 Huawei modeli için EMUI 11 Beta güncellemesi gönderilecek. İlerleyen zamanlarda güncellemeyi alacak olan modellerin sayısı da artış gösterecektir. İşte beta güncellemesi alacak 10 modelin listesi:

“EMUI 11 Sürümü Yayınlandı! İşte Yeni Sürüm İle Gelen Tüm Yenilikler” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın