Asus ROG Phone 3 Modeli, Geekbench ve WiFi Alliance’da Ortaya Çıktı!

Asus‘un geçtiğimiz sene piyasaya sürdüğü ROG Phone 2 modeli geçen yılın en popüler oyun akıllı telefonlarından birisi olmuştu. Cihaz şaşırtıcı özellikleri ve aynı zamanda oldukça rekabetçi bir fiyatlandırması ile bu popülariteyi yakalamıştı. Bundan dolayı şirketin bu serinin devamı olan yeni bir model üzerinde çalışıyor olması hiç de şaşırtıcı değil. Asus ROG Phone 3 modeli, Geekbench ve WiFi Alliance listelerinde ortaya çıktı ve bazı özellikleri bizlere sunmuş oldu.

Geekbench listesine baktığımız zaman ROG Phone 3’ün bazı donanımsal özellikleri karşımıza çıkıyor. Bu özellik bilgilerine göre akıllı telefon 1.8GHz temel frekansa sahip sekiz çekirdekli bir işlemci ile geliyor.

Bu işlemciye ayrıca 8GB RAM eşlik ediyor. Cihaz Snapdragon 865 yonga seti ile gelecek ve Asus belki daha yüksek kapasiteli bir RAM seçeneğini de bizlere sunabilir.

Geekbench 5 testinden gelen skorlar olduğu için cihazın elde ettiği bu puan biraz düşük gelebilir. ROG Phone 3 modeli, tek çekirdekli testte 902 puan alırken çoklu çekirdek testinde ise 3.074 puan elde etmeyi başardı.

Bu skorların henüz geliştirme aşamasında olan bir cihaza ait olduğunu unutmayın. Yani önümüze nihai ürün geldiğinde muhtemelen daha optimize ve daha iyileştirilmiş bir model görmüş olacağız.

WiFi Alliance listesine baktığımızda ise Asus’un yeni oyun odaklı telefon modeli ile alakalı pek fazla bir şey göremiyoruz. Ancak bu sertifika listesi, akıllı telefonun WiFi 6 desteğine sahip olacağını doğrulamış oluyor.

Asus ROG Phone 3’ün tanıtım tarihi konusunda henüz bir bilgi mevcut değil. Ancak şirketin bir önceki modeli Eylül ayında tanıttığını düşünürsek, ROG Phone 3 modelinin de benzer bir tarihte tanıtılmasını bekleyebiliriz.

“Asus ROG Phone 3 Modeli, Geekbench ve WiFi Alliance’da Ortaya Çıktı!” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın