Galaxy S20 Fan Edition Modelinin 6 Adet Renk Seçeneği Ortaya Çıktı

Samsung’un Galaxy S20 Fan Edition modeliyle alakalı ilk detaylar bu ayın başlarında gelmeye başladı. Akıllı telefonun bazı render görüntülerini geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Cihazın dört bir tarafı gözler önüne serilmişti. Bugün ise S20 Fan Edition modelinin altı farklı renk seçeneğinin render görüntüleri ortaya çıktı. Bu yazımızda bu görüntüleri sizler ile paylaşıyor olacağız.

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan sızıntılar bu renderlar ile birlikte doğrulanmış oldu. Akıllı telefon 120Hz yenileme hızına sahip ve FullHD+ çözünürlüğünde bir ekran ile gelecek. Bu ekranın 6,4 inç veya 6,5 inç boyutunda olduğu söyleniyor. Aynı zamanda görüntülerden de açıkça görebileceğiniz gibi ekranda bir kamera deliği yer alıyor.

Arka taraf geçtiğimizde ise akıllı telefonun 12MP ana kamera, 12MP ultra geniş açılı kamera ve 8MP telefoto kameralardan oluştuğu belirtilen üçlü kamera modülüne sahip olduğunu görüyoruz. Bu üçlü kurulum sol üst köşede ve dikey olarak konumlandırılmış bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Akıllı telefonun sağ tarafında güç düğmesi ve ses butonları yer alıyor. Alt bölümünde ise USB Type-C bağlantı noktası bulunuyor. Cihazın ilk olarak Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti ile birlikte geleceği söylendi ancak daha sonrasında Geekbench veritabanında Exynos 990 yonga setli bir S20 Fan Edition modeli varyantı da ortaya çıktı.

Diğer söylentilere göre akıllı telefon IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikasına sahip olacak. Suya karşı dayanıklılık gösteren cihazda 4.500mAh kapasiteli bir batarya mevcut olacak. Akıllı telefonun hem 4G destekli hem de 5G destekli varyantları ayrı ayrı satışa sunulacak. Galaxy S20 Fan Edition modelinin yaklaşık $760 gibi bir fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor.

“Galaxy S20 Fan Edition Modelinin 6 Adet Renk Seçeneği Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın