LG Q31 Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

LG, giriş seviyesi özelliklere ve küçük boyutlu ekrana sahip yeni akıllı telefon modelini tanıttı. LG Q31 isimli model, gücünü MediaTek’in giriş seviye Helio P22 yonga setinden alıyor. Akıllı telefon küçük ve hafif olması nedeniyle pil olarak 3.000mAh kapasiteli bir batarya sunuluyor. Ayrıca akıllı telefonun arka bölümünde ikili kamera kurulumu yer alıyor.

LG Q31 Teknik Özellikleri

Tüm teknik özellikleri ile karşımıza çıkan LG Q31 modelini bu yazımızda farklı başlıklar altında detaylıca inceleyeceğiz.

Tasarım Özellikleri

Akıllı telefon su damlası çentiğine sahip bir ekran ile birlikte karşımıza çıkıyor. LG’nin yeni giriş seviyesi modelinin ekranındaki alt çerçeve oldukça kalın bir şekilde sunuluyor. Bununla birlikte cihazın üst ve yan çerçevelerinin de çok ince olduğunu söyleyemeyiz. Arka bölüme baktığımıza ise yatay bir şekilde konumlandırılmış olan kamera modülü dikkatimizi çekiyor. Bu yatay modül içerisinde ikili kamera kurulumu ve bir de LED flaş bulunmaktadır.

Yazı içerisindeki görselden de görebileceğiniz gibi akıllı telefonun herhangi bir yerinde fiziksel parmak izi okuyucu bulunmuyor. LG, yeni akıllı telefon modelini sadece metalik gri renk seçeneği ile satışa sunuyor. 3,5mm kulaklık girişine sahip olan cihazda şarj ve bağlantı girişi olarak microUSB 2.0 portu tercih edilmiş durumda.

Ekran Özellikleri

LG Q31 modeli, 5,7 inç boyutunda ve 720 x 1520 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekran olarak geliyor. %77,2 seviyesinde ekran/gövde oranına sahip olan cihazın ekranı 295ppi piksel yoğunluğu değerine sahiptir. Bununla birlikte bu ekranın en/boy oranının 19:9 şeklinde olduğunu da belirtmekte fayda var.

Kamera Özellikleri

Cihazın ekranındaki çentiğe entegre edilmiş 5MP özçekim kamerası bulunuyor. Bu ön kamera ile 1080p 30fps videolar çekebilirsiniz. Arka bölümde ise LED flaşın eşlik ettiği ikili kamera kurulumu sunuluyor. Bu ikili kurulum 13MP geniş açılı ana kamera ve 5MP ultra geniş açılı kamera olarak karşımıza çıkıyor. HDR desteğine sahip olan ana kamera ile birlikte 1080p 30fps videolar çekebiliyorsunuz.

Batarya Özellikleri

LG’nin yeni giriş seviyesi modelinde 3.000mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor. Cihazın fiyatı, küçük boyutu ve hafifliği göz önüne alındığı zaman bu bataryanın yeterli olabileceğini söyleyebiliriz. MicroUSB 2.0 portu üzerinden şarj edebileceğiniz cihazın şarj hızı ise bilinmiyor.

Donanım Özellikleri

Akıllı telefon gücünü MediaTek’in Helio P22 yonga setinden alıyor. Bu yonga setinde ek olarak cihazda 3GB RAM bulunuyor. Bununla birlikte depolama konusunda ise 32GB dahili depolama alanı sunuluyor. MicroSD kart desteği sayesinde bu alanı 2TB’a kadar genişletebiliyorsunuz. Akıllı telefon, kutusundan Android 10 tabanlı LG UX 9.1 arayüzü ile birlikte çıkıyor.

İşte LG Q31 Özellikleri:

  • Ekran: 5,7 inç, 1720 x 1520p, IPS LCD
  • İşlemci: MediaTek Helio P22
  • RAM: 3GB
  • Depolama: 32GB
  • Ön Kamera: 5MP
  • Arka Kamera: 13MP ana kamera, 5MP ultra geniş açılı kamera
  • Batarya: 3.000mAh
  • Boyutlar: 147,9 x 71 x 8,7 mm
  • Ağırlık: 145 gram
  • İşletim Sistemi: Android 10 tabanlı LG UX 9.1
  • Renkler: Metalik Gri

İşte LG Q31 Fiyatı:

  • 3GB RAM + 32GB dahili depolama: $178

Kaynak

Bir yanıt yazın