Realme Narzo 20 Akıllı Telefon Serisinin Tanıtım Tarihi Sızdırıldı

Realme Narzo 20 akıllı telefon serisi çok yakın bir tarihte tanıtılabilir. Realme, yeni akıllı telefon modellerinin zaten yolda olduğunu doğrulamıştı. Şimdi ise yeni bir sızıntı ile birlikte cihazların kısa süre içerisinde tanıtılacağını öğrendik. Bu sızıntıyla beraber akıllı telefonun tanıtım tarihi ve lansman davetiyesi çevrimiçi olarak ortaya çıktı.

Bu sızıntıyı yapan kaynak, daha öncesinde de yaklaşan akıllı telefon serisindeki modellerin renk seçeneklerini ve konfigürasyonlarını sızdırmıştı. Şimdi ise Himanshu’nun paylaştığı tweete göre Realme, Narzo 20 serisinin lansman tarihini 14 Eylül itibariyle açıklayacak. Bu açıklamada cihazların 21 Eylül tarihinde tanıtılacağı duyurulacak.

Tweet paylaşımının hemen altında ise Realme’nin teknoloji basınına göndereceği etkinlik davetinin bir görseli yer aldı. Bu görselde, üstünde “Narzo” yazan mavi bir kutu yer alıyor ve kutunun içinde ise SUP Elde Taşınabilir Retro Oyun Konsolu bulunuyor. Bununla birlikte kutu içerisinde bir enerji bar atıştırmalık ile birlikte bir de alt kısımda pil göstergeli daha küçük bir kutu mevcut durumda.

Realme, Narzo 10 serisinde büyük kapasiteli bataryalar kullanmıştı. Şirket, Realme Narzo 10 ve Narzo 10A modellerinde 5.000mAh kapasiteli bir batarya sunmuştu. Realme’nin yeni nesil modellerinde bundan daha büyük bir batarya kapasitesi bekliyoruz. Acaba Samsung’un 7.000mAh bataryalı Galaxy M51 modelini geçecek mi? Hep birlikte bunun cevabını görüyor olacağız.

Yazı içerisine de eklediğimiz görsele dikkatlice bakarsanız pil göstergesinde 7 adet çubuk olduğunu görebilirsiniz. Bu 7.000mAh kapasiteli bataryaya işaret ediyor olabilir. Şirketin Narzo 20 serisindeki tüm modellerde bu kadar yüksek kapasiteli bataryayı kullanıp kullanmayacağı konusunda bir bilgimiz yok. Ancak Narzo 20A, Narzo 20 ve Narzo 20 Pro modellerini içeren Narzo 20 serisinde bu özelliğin olması harika olur.

“Realme Narzo 20 Akıllı Telefon Serisinin Tanıtım Tarihi Sızdırıldı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın