Redmi K20 Serisi, Küresel Satışlarda 5 Milyon Adeti Geçti

Xiaomi’nin alt markası Redmi, yeni amiral gemisi olan Redmi K30 Pro modelini piyasaya sürerken önceki neslin de başka bir kilometre taşına ulaştığını belirtti. Redmi K20 serisi dünya çapında 5 milyon adetten fazla satış gerçekleştirme başarısı gösterdi.

Çin’in sosyal medya platformu Weibo üzerinden Redmi K20 serisinin satış başarısı hakkında paylaşım yapıldı. Aynı zamanda bu modelin halefi olan Redmi K30 Pro modelinin de piyasaya sürüldüğü duyuruldu. K30 Pro modelinin özellik ve fiyat bilgilendirmesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. K30 serisi premium cihazlar ile gelmektedir ve birinci sınıf özelliklere sahiptir.

Ayrıca şundan da bahsetmek gerekiyor Redmi K20 serisi, Redmi K30 modelinin zaten piyasada mevcut olmasına rağmen hala kaydadeğer bir satış gerçekleştirebilmiş. K20 serisinin daha önceden 4.5 milyon adet satış yaptığı belirtilmişti. Şimdi üstünden henüz üç ay geçmesine rağmen yeni bir kilometre taşı daha geçildi ve 5 milyon adet barajı da bu sayede geçilmiş oldu.

Bu satış başarısından şu mesajı çıkarabiliriz, Xiaomi ve Redmi birinci sınıf özellikleri gerçekten etkili ve müşteriye ulaşabilecek fiyatlar ile etiketliyor. Redmi K20 serisi de güçlü özellikleri ve nispeten daha uygun fiyatı ile rakipleri karşısında daha popüler olmuştu. Redmi K20 modeli Snapdragon 730 yonga setiyle gelirken K20 Pro modeli ise Snapdragon 855 yonga setiyle geliyordu. Cihazların 400 doların altında bir fiyatlandırma ile satışa çıkması özellikle Asya pazarında büyük bir başarıyı da beraberinde getirmiş oldu.

“Redmi K20 Serisi, Küresel Satışlarda 5 Milyon Adeti Geçti” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın