Yeni Nesil Mi Mix Alpha Modeli, Snapdragon 865 Yonga Seti İle Gelebilir

Xiaomi, 2019 yılında Mi Mix Alpha modelini kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Ancak tanıtılan bu model konsept olmanın ötesine geçemedi ne yazık ki. Şirket yaklaşık $2.800 fiyat etiketi belirlemiş ve cihazın seri üretiminin mümkün olacağını açıklamıştı. Ancak bu açıklama yerine gelmedi ve cihaz resmi olarak satışa sunulmadı. Yeni nesil Mi Mix Alpha modeli ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Tüm bunlardan sonra şimdi ise “Draco” kod adına sahip yeni nesil konsept Mi Mix Alpha modeli üzerinde çalışıldığı belirtiliyor. Yeni bir sızıntıya göre Mi Mix Alpha’nın ticari ürün olarak satılacağı versiyonu gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden alacak.

Çin’in popüler sosyal medya platformu olan Weibo üzerinden bir paylaşım yapıldı. Paylaşımı yapan DigitalChatStation isimli kullanıcı Xiaomi’nin yeni konsept cihazı ile alakalı yeni detayları gözler önüne serdi. Bu sızıntıya göre Snapdragon 855+’lı eski model güncellenerek Snapdragon 865’li bir Mi Mix Alpha’nın satılacağı iddia ediliyor.

Bu sızıntının ardından bir video da Xiaomi’nin Ürün PR yöneticisinden geldi. Agatha Tang, Twitter üzerinde Mi Mix Alpha’yı sergileyen bir video paylaşımı yaptı. Bu videoda cihazın oldukça etkileyici olan çerçevesiz ve etrafı saran tasarımına dikkat çekildi. Benzer şekilde başka bir yönetici de cihazın satışa sunulacağını ima edilen paylaşımlarda bulundu.

Bu bilgiler spekülasyon olmaktan ileri gitmemektedir. Xiaomi tarafından resmi bir açıklama veya bilgilendirme yapılmadıkça bu bilgiler söylenti olarak kalmaya devam edecektir. Umarız bu harika tasarıma sahip olan cihaz daha gelişmiş özellikler ile birlikte uygun bir fiyatlandırma ile satışa sunulur.

“Yeni Nesil Mi Mix Alpha Modeli, Snapdragon 865 Yonga Seti İle Gelebilir” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın