Galaxy Fold Lite Modelinin Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz hafta Samsung‘un daha uygun fiyatlı bir Galaxy Fold katlanabilir akıllı telefon modeli geliştirdiği bildirildi. Galaxy Fold Lite olarak adlandırılması beklenen telefon modelinin teknik özellikleri ortaya çıkmış oldu.

XDA Developers’dan Max Weinbach’ın açıkladığı bilgilere göre “Winner 2” kod adıyla sunulacak bir Galaxy Fold Lite modeli göreceğiz. Bu cihaz 4G bağlantı desteği ile sunulurken 256GB dahili depolama alanına ve Snapdragon 865 yonga setine sahip olacak. Cihazda 5G desteği bulunmayacak ve RAM konusunda ise 8GB veya 12GB ile gelmesi bekleniyor.

Uygun fiyatlı Galaxy Fold Lite, UTG’siz esnek bir ekrana sahip olacaktır. Yani ekranın plastik ile kaplı olduğu anlamına geliyor bu durum. Dış ekranda ise Galaxy Z Flip modeline benzer şekilde daha küçük bir ekranın sunulacağı söyleniyor.

Akıllı telefonun gövdesi ise alüminyum ve cam malzemelerde oluşacak. Galaxy Fold Lite, siyah ve mor renk seçenekleri ile sunulacak ve bu renk seçenekleri tıpkı ayna gibi parlak bir yüzey şeklinde karşımıza çıkacak. Cihazın $1099 fiyatlandırması ile dünya çapında satışa sunulması beklenmektedir.

Bahsettiğimiz bu özelliklerin söylentilerden ibaret olduğunu belirtelim. Şirket tarafından onaylanmış herhangi bir özellik bilgisi bulunmamaktadır ve bu özellikler tanıtım ile birlikte farklılık gösterebilir. Akıllı telefonun ne zaman piyasaya sürüleceği ise belirsizliği korumaktadır.

“Galaxy Fold Lite Modelinin Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı!” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın