Galaxy Note 20 Plus Sızıntısı, Tasarım Ayrıntılarını Ortaya Koyuyor

Şu anda en çok beklenen akıllı telefon modellerinin başında Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Plus gelmektedir. Samsung tarafından Ağustos ayında tanıtılması beklenen cihazlar ile ilgili şirket tarafından herhangi bir bilgi ise henüz yok. Ancak akıllı telefonlar konusunda iyi tahminler yapan Steve Hemmerstoffer’ın sızıntısı sayesinde Galaxy Note 20 Plus modelinin tasarımı konusunda daha fazla şey öğrenebildik.

Note 20+’ın ön tarafında tıpkı Note 10 ve Galaxy S20 modellerinde olduğu gibi Infinity-O ismini verdiğimiz kamera delikli ekran karşımıza çıkıyor. Bu ekranın çerçevelerinin ise oldukça ince bir şekilde olduğu açıkça görülmektedir.

Ortalanmış kamera deliği ile gelen cihazın ekranının 6,9 ince kadar büyük olabileceği belirtiliyor. Ayrıca yayınlanan görsellerden de görebildiğimiz gibi cihazın ekranının yan bölümündeki kavisler oldukça azaltılmış ve minimuma indirilmiştir.

Amiral gemisi akıllı telefonun arka bölümüne baktığımızda ise günümüz telefonlarının neredeyse hepsinde gördüğümüz gibi büyük ve çıkıntılı bir kamera modülü bizleri karşılıyor. Samsung, bu noktada S20 Ultra modeline göre biraz daha tasarımsal değişiklikler yaparak sensörlerin etrafına estetik halkalar yerleştirmiş durumda.

Bunun yanında bu arka kamera modülünde çeşitli sensörler, LED flaş ve lazer otomatik odaklama sistemi bulunmaktadır. Ayrıca küçük bir mikrofon da burada kendine yer bulmuş durumda. Galaxy S20 Ultra modelinde gördüğümüz çift tonlu renk tasarımının ise bu cihazda bulunmadığını görüyoruz.

Alt bölüme baktığımızda ise Note serisinin en önemli yapı taşı S Pen sol tarafta konumlandırılmış olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun dışında veri aktarımı ve şarj için USB Type-C bağlantı noktası, hoparlör de burada kendine yer uluyor. Artık amiral gemisi modellerde pek görmediğimiz 3.5mm kulaklık girişi bu modelde de gözükmüyor.

“Galaxy Note 20 Plus Sızıntısı, Tasarım Ayrıntılarını Ortaya Koyuyor” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın