Galaxy S20 Fan Edition 5G Modelinin Render Görüntüleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy S20 Fan Edition 5G modelinin yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Samsung, bu modeli Galaxy S20‘nin daha uygun fiyatlı bir versiyonu olarak tanıtacak. Yaklaşan cihazın yüksek çözünürlüklü render görüntüleri ise şimdiden ortaya çıkmış durumda. Sızdırılan tasarım detayları ve videosu cihazın dört bir yanının tasarımını ortaya koyuyor.

Galaxy S20 FE 5G modeli, standart Galaxy S20 modelinde olduğu gibi düz bir ekrana sahip olacak. Bu ekran, ortalanmış bir kamera deliği ve AMOLED panel ile birlikte sunulacak. Samsung’un yaklaşan modeli S20’ye göre biraz daha kalın çerçevelere sahip olacak. Görüntülere göre cihazın bu çerçeveleri krom görünümlü metal bir materyalden oluşacak.

Cihazın arka bölümünde ise mat ve buzlu bir yüzeye sahip olan plastik tercih ediliyor. Bu sayede arka yüzeyde parmak izi lekelerinin görünme ihtimali oldukça düşüyor. Sızdırılan tasarımlarda karşımıza çıkan nane yeşili ve açık camgöbeği renk seçenekleri, cihaz üzerinde harika bir görüntü sunuyor. Ancak bu renklerin kesin olarak nihai üründe sunulup sunulmayacağı şu an için belirsiz durumda.

Akıllı telefonda üç adet arka kamera bulunuyor ve bu kameralara bir de LED flaş eşlik ediyor. Popüler akıllı telefon uzmanı Ice Universe, geçtiğimiz ay cihazın ana arka kamerasının Sony’nin IMX555 sensörü olduğunu açıklamıştı. Diğer kameraların ise 12MP ultra geniş açılı sensör ve 3x zoom yapabilen 8MP telefoto lens olma ihtimali yüksektir.

Galaxy S20 modelinde olduğu gibi Galaxy S20 Fan Edition 5G modelinde de 3,5mm kulaklık girişi mevcut olmayacak. Alt bölümün sağ tarafında hoparlör ızgarası bulunacak. Orta kısımda ise bir USB Type-C girişi yer alacak. Cihazın üst kısmında ise SIM kart için bir yuva sunulacak. Sağ kısımda güç düğmesi ve ses butonları bulunacak ve sol taraf ise boş kalacak.

İşte Galaxy S20 Fan Edition 5G Modelinin Tüm Tasarım Detaylarını Sunan Video:

Akıllı telefonun gücünü Snapdragon 865 yonga setinden alacağı belirtiliyor. Geçtiğimiz günlerde Geekbench platformunda Exynos yonga setine sahip bir varyantı daha ortaya çıkmıştı. Samsung, muhtemelen amiral gemisi modellerinde izlediği farklı bölgelerde farklı işlemci politikasını bu cihazda da izleyecek. Bununla birlikte IP68 duya ve toza dayanıklılık sertifikasına sahip olan cihaz, hızlı şarj desteğine sahip 4.500mAh kapasiteli batarya ile karşımıza çıkacak.

“Galaxy S20 Fan Edition 5G Modelinin Render Görüntüleri Sızdırıldı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın