Galaxy Z Flip 5G Modelinin Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Samsung, bu yılın başlarında ikinci katlanabilir telefon modeli olan Galaxy Z Flip‘i piyasaya sürdü. Güney Koreli teknoloji devi şimdi de Galaxy Z Flip modelinin 5G destekli varyantını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Yayınlanan bazı raporlara göre Samsung, Galaxy Z Flip 5G’yi Galaxy Note 20 amiral gemisi serisi ile birlikte piyasaya sürecek. Şirketin bu modeller ile birlikte bir de Galaxy Fold 2 modelini tanıtması bekleniyor.

Samsung tarafından henüz yeni bir Galaxy Z Flip varyantı konusunda doğrulama veya açıklama yapılmadı. Ancak 5G destekli bir varyantın geleceğine dair önemli ipuçları ortaya çıktı. Bu ipuçlarından biri de akıllı telefon modelinin aldığı Bluetooth SIG sertifikasıdır.

Tüm bunlar olurken Galaxy Z Flip 5G’nin bazı temel özellikleri Weibo üzerinden çevrimiçi olarak sızdırıldı. Bu sızıntılarda cihazın Qualcomm’un Snapdragon 865 Plus yonga setiyle geleceği belirtiliyor.

Daha önceki Geekbench listesinde akıllı telefonun Snapdragon 865 yonga setine sahip olacağı belirtilmişti. Standart Galaxy Z Flip’in Snapdragon 855 Plus yonga setine sahip olduğunu düşünürsek yeni 5G varyantta Snapdragon 865 Plus yerine standart 855 yonga setinin kullanılma ihtimalini daha yüksek tutabiliriz.

Galaxy Z Flip 5G Modelinin Sızdırılmış Teknik Özellikleri

Akıllı telefonun 6,5 inç boyutunda ve 1080 x 2636 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip olacağı belli oldu. Kamera noktasında cihazın arka bölümünde 12MP ve 10MP olarak ikili modül konumlandırılacak. Ön tarafta ise özçekim ve görüntülü aramalar için 12MP ön kamera bulunacak.

Cihazda 2.500mAh ve 704mAh kapasiteli çift pil kurulumu olacak. Bu bataryalara ek olarak 15W hızlı şarj desteği sunulacak. Samsung, Note ve Fold serisinin yeni üyelerini tanıtacağı etkinliğini 5 Ağustos’ta düzenleyebilir. 5G destekli yeni Galaxy Z Flip’i de bu etkinlikte görebiliriz.

“Galaxy Z Flip 5G Modelinin Teknik Özellikleri Sızdırıldı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın