Gizemli Bir POCO Akıllı Telefon Modeli Bu Ay İçinde Tanıtılabilir

POCO, bu yılın başında bağımsız bir marka olarak ürünlerini piyasaya sürmeye başladı. Xiaomi’nin desteğini de arkasına alan marka, bu yıl POCO X2, POCO F2 Pro ve POCO M2 Pro olmak üzere üç farklı akıllı telefon modeli tanıttı. POCO F2 Pro modeli, Çin’de tanıtılan Redmi K30 Pro 5G’nin yeniden yapılandırılmış bir versiyonu olarak piyasaya sürüldü.

POCO M2 Pro ve POCO X2 modelleri orta seviye özelliklere sahip olan cihazlardır. POCO F2 Pro modeli ise daha yüksek özelliklere sahip bir amiral gemisi modeldir. Ancak F2 Pro modelinin standart bir akıllı telefon gibi 60Hz yenileme hızına sahip ekran ile gelmesi bazı POCO hayranlarını memnun etmemişti. Yeni bilgilere göre POCO yakın zamanda 120Hz yenileme hızına sahip ekran ile gelecek bir amiral gemisi akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyor.

POCO, Yüksek Ekran Yenileme Hızına Sahip Akıllı Telefon Modeli Tanıtacak

POCO’nun Ürün Pazarlama Müdürü ve Küresel Sözcüsü Angus Kai Ho Ng, bu konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile POCO’nun yüksek yenileme hızına sahip bir akıllı telefon ile müşterilerin karşısına çıkacağını belirtti. Görünüşe göre üst düzey yönetici, önümüzdeki birkaç gün içinde yaklaşan modelle alakalı olarak daha fazla ayrıntıyı bizler ile paylaşıyor olacak.

İddialara göre bu gizemli model, bu ay içerisinde tanıtılacak. Bunun yanı sıra M2007J20GC model numarasına sahip bir telefon ortaya çıktı. POCO markalı olan bu model Endonezya’da bazı sertifikasyon süreçlerinden başarıyla geçti. Bu sertifikasyon listelerinden birinde cihazın 4G destekli bir model olduğu doğrulandı. Bu model numarasına sahip olan cihazın daha önceden yüksek kaliteli bir telefon olabileceği iddia edilmişti.

POCO’nun M2007J20GC model numaralı cihazın yanı sıra yakın zamanda Bluetooth SIG tarafından onaylanan POCO C3 isimli akıllı telefon modelini piyasaya sürmek konusunda da çalışmalar yürüttüğü biliniyor. POCO C3 modelinin de Xiaomi tarafından tanıtılan Redmi 9C modelinin yeniden yapılandırılmış bir versiyonu olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor.

“Gizemli Bir POCO Akıllı Telefon Modeli Bu Ay İçinde Tanıtılabilir” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın