Google Pixel 4a Modelinin Lansmanı Haziran Ayına Kadar Ertelendi

Google‘ın en yeni orta sınıf akıllı telefon modeli Pixel 4a’yı bu ayın sonlarına doğru tanıtması bekleniyordu. Ancak ortaya çıkan yeni bir rapor Google Pixel 4a modelinin tanıtım etkinliğinin önümüzdeki aya kadar ertelendiğini gösteriyor. Daha önceden bir sızıntı şirketin yeni modelinin 22 Mayıs’tan itibaren satışa çıkacağını belirtmişti. Şimdi ise aynı kaynak Google Pixel 4a’nın 5 Haziran’a kadar tanıtımının ertelendiğini belirtiyor.

Belirtilen bu tarihler, Google’ın yeni modeli Pixel 4a ile birlikte Android 11’in ilk beta sürümünü de sunabileceğini ortaya koyuyor. Şirket, zaten 3 Haziran tarihinde Android 11’in beta tanıtım etkinliğini planlamış durumda. Bu etkinlik, koronavirüs nedeniyle iptal edilen Google I/O 2020’nin yerine geçecek ve çevrimiçi olarak düzenlenecek. Etkinliğin konusu ise Android 11 ile sunulacak yeni özellikler olacak.

Aslında bu planlama oldukça mantıklı ve yerinde bir karar. Google, 3 Haziran tarihinde Android 11’in yeni beta sürümünü tanıtırken bu etkinlikte yeni cihazını da tanıtabilir. Sonrasında ise 5 Haziran’da her iki ürünü de resmi olarak kullanıcıların kullanımına sunabilir.

Dilerseniz biraz da Pixel 4a modelinin son zamanlarda ortaya çıkan bütün özelliklerinden bahsedelim. Akıllı telefon ön tarafta kamera deliğine sahip bir ekran ile sunulacak ve bu ekran AMOLED olacak. Yonga seti olarak ise Qualcomm’un Snapdragon 730G yonga seti yer alacak.

Arka bölümde ise bir kamera ve bir adet LED flaşa ev sahipliği yapacak olan kare modül bulunacak. Buna ek olarak 18W hızlı şarj desteği de cihazda yer alacak bir diğer özellik olarak karşımıza çıkacak. Cihazın fiyatlandırması konusunda ise şu anda herhangi bir bilgilendirme bulunmuyor.

“Google Pixel 4a Modelinin Lansmanı Haziran Ayına Kadar Ertelendi” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın