Honor 10X Pro Modeline Ait Olduğu Düşünülen Bir Resim Yayınlandı

Son zamanlarda telefon sektöründe adını sıkça duyduğumuz Honor, yeni modeli olan 10X Pro’yu piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Sitenin birinde Honor 10X Pro modeline ait olduğu düşünülen resimler yayınlandı.

Honor bu hafta Çin’de toplamda 10 milyondan fazla Honor 9X serisi modeli sattığını açıkladı. Honor’un bu başarılı satışlarından sonra serinin devam modeli, Honor 10X Pro modeline ait olduğu düşünülen resimler meydana çıktı. Yayınlanan bu görsele bakacak olursak, 10X Pro, 9X serisine göre daha pahalı ve aynı zamanda daha kullanışlı bir ekrana sahip. Ekranın sol üst köşesinde bulunan boşluğa ise kamera yerleştirileceği düşünülüyor.

İşte Honor 10X Pro:

Yayınlanan bu resme bakacak olursak yeni model oldukça ince bir çerçeveye sahip olacak. Arka kısımda ise bizleri üçlü dikdörtgensel bir kamera kurulumu karşılamakta. Bu kamere kurulumun yanında dikey olarak konumlandırılmış yazıya bakacak olursak telefon 64 MP’lik bir çözünürlüğü kullanıcılarına sunmuş olacak. Bir önceki model 9X Pro ise 48 MP kamerası ile kullanıcıların beğenisini toplamayı başarmıştı.

Honor. bu kez ise 64 MP çözünürlükteki kamerası ile kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmayı amaçlıyor gibi görünüyor.

Model hakkında henüz çok bir ayrıntı belirtilmiş olmasa da, Kirin 810 işlemci bir önceki seri olan 9X serisinin satışlarına büyük bir katkıda bulunmuştu. Buna dikkat edecek olursak 10X Pro da 5G destekli Kirin 820 işlemci kullanılacağı düşünülmekte. Modelin fiyatı hakkında ise henüz ortalıkta bir bilgi yok.

Kaynak

Bir yanıt yazın