Honor 9X Pro Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Honor, 9X Pro modelini kullanıcıların beğenisine sundu. Şirket yeni akıllı telefon modelini Hindistan’da piyasaya sürdü. Akıllı telefon Google uygulamaları yerine Huawei’nin kendi HMS servisleri ile birlikte geliyor. Bunun yanında üçlü arka kamera kurulumu ve pop-up kamera çözümü ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Honor 9X Pro Teknik Özellikleri

Tüm teknik özellikleri ile karşımıza çıkan Honor 9X Pro modelini bu yazımızda farklı başlıklar altında detaylıca inceleyeceğiz.

Tasarım Özellikleri

Akıllı telefonun ön tarafında tam ekran deneyimi sunan bir ekran karşımıza çıkıyor. Ön kamera pop-up çözümü kullanılarak saklanmış durumda. Cihazın ekran çerçeveleri genel olarak ince ancak alt çerçevesi diğerlerine göre biraz daha kalın. Arka bölümde ise üçlü kamera modülü yer alıyor. Bu kamera kurulumunun hemen alt bölümünde ise bir adet LED Flaş bulunuyor.

Cihaz siyah ve mor renk seçeneklerine sahip. Honor, mor renk ile birlikte X harfinin farklı açılarda gözüktüğü muazzam bir arka panel tasarlamış. Akıllı telefonda 3.5mm kulaklık girişi ve yan tarafa konumlandırılmış fiziksel parmak izi okuyucu yer alıyor. Aynı zamanda bağlantı noktası olarak USB Type-C kullanılıyor.

Ekran Özellikleri

Akıllı telefon 6.59 inç boyutunda, 1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde FullHD+ LCD ekran ile geliyor. Bu ekran %84.3 ekran/kasa oranı sunarken inç başına piksel yoğunluğu değeri ise 391ppi civarındadır.

Kamera Özellikleri

Cihazın ön tarafında pop-up kamera çözümü bulunuyor. Bu pop-up modüle 16MP özçekim kamerası yerleştirilmiş durumda. Bu kamera f/2.2 diyafram açıklığına sahip ve 1080p video kayıtları yapabilmenize olanak tanıyor.

Arka bölümde ise üçlü kamera modülü bizi karşılıyor. Bu modül 48MP birincil kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera ve 2MP derinlik sensörü şeklinde sunuluyor. Arka kamera çözümünde LED flaş, panorama ve HDR özellikleri de bulunuyor. Ayrıca 1080p 30fps video kayıtları yapabiliyorsunuz.

Batarya Özellikleri

Akıllı telefon 4.000mAh kapasiteli batarya ile sunuluyor. Cihazda herhangi bir hızlı şarj teknolojisi bulunmazken standart olarak 10W USB Type-C şarj özelliği yer almaktadır.

Donanım Özellikleri

Honor’un yeni modeli gücünü Kirin 810 yonga setinden alıyor. Bu yonga setine ek olarak 6GB RAM ve 256GB dahili depolama seçeneği sunuluyor. Dilerseniz bu depolama alanını microSD kart yuvası sayesinde 512GB’a kadar artırabilirsiniz. Akıllı telefon kutudan Android 9 tabanlı EMUI 9.1 arayüzü ile çıkıyor. Google Mobil Servisleri cihazda yer almıyor bunun yerine Huawei Mobil Servisleri bulunuyor.

İşte Honor 9X Pro Özellikleri:

  • Ekran: 6.59 inç, 1080 x 2340 piksel, FullHD+ LCD
  • İşlemci: Kirin 810
  • RAM: 6GB
  • Depolama: 128GB
  • Ön Kamera: 16MP
  • Arka Kamera: 48MP birincil kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera, 2MP derinlik sensörü
  • Batarya: 4.000mAh, 10W standart şarj
  • Boyutlar: 163.5 x 77.3 x 8.8 mm
  • Ağırlık: 202g
  • İşletim Sistemi: Android 9 tabanlı EMUI 9.1
  • Renkler: Siyah ve Mor

İşte Honor 9X Pro Fiyatı:

  • 6GB RAM + 256GB dahili depolama: $240

Kaynak

Bir yanıt yazın