Honor X10 Modelinin Renk Seçeneklerini Gösteren Görsel Sızdırıldı!

Honor, yakın zamanda yeni akıllı telefon modelini tanıtacak. Şirket, daha önceden yaptığı açıklama ile Honor X10 modelinin 20 Mayıs tarihinde tanıtılacağını belirtmişti. Kısa süre içerisinde karşımıza çıkacak olan akıllı telefon ile ilgili neredeyse tüm özellikleri sızıntılar sayesinde öğrendik. Şimdi ise ortaya çıkan yeni bir görüntü akıllı telefonun hangi renk seçenekleri ile geleceğini ortaya koyuyor.

Yazı içerisine de eklediğimiz sızan görsele baktığımız zaman Honor X10 modelinin siyah, turuncu ve mavi renk seçenekleri ile sunulacağını görüyoruz. Ancak daha önceden ortaya çıkan bir sızıntı akıllı telefonun mavi, beyaz, siyah ve turuncu olmak üzere dört farklı renk ile piyasaya sürüleceğini belirtmişti.

Honor X10’un arka bölümüne baktığımız zaman kavisli bir cam yüzey bizi karşılıyor. Bu cam yüzey, görsellerden de görebileceğiniz gibi ışığı yansıtmaktadır. Cihazın arka kamera modülünün nasıl bir şekilde sunulacağı da bu görselde açıkça görülüyor.

Akıllı telefonun arka kamera kurulumu üç tane sensör içermektedir. Bu sensöre ek bir de LED flaş yer alıyor. Ayrıca cihazın “süper gece görüşü” yeteneğini vurgulamak amacıyla kamera modülünün boş kalan kısmına “Super Night Vision” kelimeleri işlenmiştir.

Üçlü arka kamera modülü 40MP birincil kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera ve 2MP derinlik sensöründen oluşmaktadır. Cihazın ön kamerası ise 16MP pop-up çözümü ile sunuluyor olacak. Honor X10, ön tarafta bizi 6.63 inç boyutunda LCD ekran ile karşılıyor olacak. Bu LCD ekran, FHD+ çözünürlük ile gelirken ekran tazeleme oranı ise 90Hz olacaktır.

Akıllı telefon gücünü Kirin 820 5G yonga setinden alacak. Bu yonga setine 6GB RAM ve 128GB’a kadar dahili depolama alanı eşlik edecek. Pil konusunda cihazda 4.200mAh kapasiteli batarya sunulacak ve 22.5W hızlı şarj özelliği desteklenecektir. 3.5mm kulaklık girişi bulunurken bağlantı noktası olarak ise USB Type-C yer alacak. Cihazın başlangıç fiyatının ise 254 dolar civarında olması beklenmektedir.

“Honor X10 Modelinin Renklerini Gösteren Görsel Sızdırıldı!” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın