Huawei P30 Lite İçin Mart Ayı EMUI Güvenlik Güncellemesi Yayınlanıyor

Huawei, P30 serisi için EMUI 10 güncellemesine hala bazı bölgelerde devam ediyor ve sıra sıra güncellemeyi sunuyor. EMUI yeni sürümü ile birlikte çeşitli yeni özellikler ve kullanıcı deneyimini arttıran yeni işlevler getiriyor. Huawei P30 Lite modeli için yayınlanan bu yeni güvenlik güncellemesi ile birlikte ses ve arama özelliklerinde de bazı geliştirmeler de geliyor.

P30 Lite için yayınlanan güvenlik güncellemesi sistem güvenliği konusunda iyileştirmeler getiriyor. Mart 2020 güvenlik iyileştirmeleri, Google tarafından yayınlanan yamaları, 2 kritik düzeyde ve 20 yüksek düzeyde güvenlik açığı düzeltmesini içeriyor. Şunu belirtmekte fayda var, bu güncelleme toplu olarak yayınlanıyor. Bundan dolayı güncellemenin sizin cihazınıza ulaşması biraz zaman alabilir ve herkesle aynı zamanda da olmayabilir.

Huawei P30 Lite için yayınlanan Mart 2020 EMUI güvenlik güncellemesinin sürüm kodu 10.0.0.194 şeklindedir. Güncelleme paketinin boyutu ise 108MB olarak gözükmektedir. Belirtilen bu güncelleme sürümü ve güncelleme boyutu ülkelere ve bölgelere göre farklılık göstermekte olup sizin cihazınızda farklı bir sürüm koduyla karşınıza çıkabilir.

Huawei P30 Lite Güvenlik Güncellemesini Kontrol Etme

Cihaz ayarları aracılığıyla:

  1. Öncelikle cihazınızın ayarlar bölümünü açın.
  2. “Sistem ve Güncellemeler” ayarına girin.
  3. “Yazılım Güncellemesi” seçeneğine tıklayın.
  4. “Güncellemeleri Kontrol Et” seçeneğini seçin.
  5. “İndir ve Yükle” seçeneğine tıklayın.

HiCare aracılığıyla:

  1. HiCare / Destek uygulamasını açın.
  2. “Hizmetler” sekmesine tıklayın.
  3. “Güncelle” seçeneğine tıklayın.
  4. “Güncellemeleri Kontrol Et” seçeneğini seçin.
  5. “İndir ve Yükle” seçeneğine tıklayın.

Bu haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın