Huawei P40 Pro’nun Arka Kısmı Böyle Görünebilir

Geçen hafta, Huawei P40 ve Huawei P40 Pro’nun CAD tabanlı renderları OnLeaks tarafından çevrimiçi olarak yayınlandı. Görüntüler bize yaklaşan amiral gemisi telefonların tasarımları hakkında kısmi bir bilgi vermiş oldu. En dikkat çeken kısım, Samsung‘un yaklaşan Galaxy S20 serisi ve diğer birçok telefon için kullanacağı tasarımla arka kamera tasarımı benzer olması. Şimdi P40 Pro’nun iddia edilen bir görüntüsü ortaya çıktı ve bu görüntü arka kameraların düzenini gösteriyor.

Resime baktığımız zaman Huawei P40 Pro’yu açık mavi renkte görüyoruz. Dikdörtgen gövdede toplam beş kamera bulunuyor. Dört sensör solda üst üste sıralanırken, periskop kamera olan beşinci sensör sağ üstte bulunuyor. Görüntü, sensörlerle birlikte kamera muhafazasının içinde bir yere LED flaş sığdırmak yerine, Huawei’nin bu flaşı kamera bölümünün alt kısmına yerleştirdiğini gösteriyor.

Kalan dört sensör birincil kamera, ultra geniş kamera, makro kamera ve ToF kameradan oluşmaktadır. OnLeaks’e göre, birincil sensör 64MP Sony IMX686 sensörü iken, ultra geniş açılı kamera ise 20MP bir sensöre sahip. Periskop kameranın 12MP sensöre sahip olduğu söyleniyor.

Yukarıda belirtilen kamera detaylarının resmi olarak onaylanmadığını bildirmekte fayda var.

Huawei P40 Pro, 6.5 inç ölçülerinde ve %98 ekran/kasa oranına sahip bir Quad HD+ kavisli ekrana sahip olacak. RODENT950‘ye göre bu cihaz 90Hz yenileme hızına sahip bir ekrana sahip.

Telefona Kirin 990 5G yongaseti güç verecek. 5500mAh büyük bir pil ile geleceği söylentileri var. Raporlar, telefonun 50W SuperCharge kablolu şarjı destekleyeceğini ve aynı zamanda kablosuz şarj için de desteğe sahip olmasını beklediğini söylüyor. Piyasaya çıktığında Android 10 tabanlı EMUI 10’u ile gelmesi bekleniyor.

Kaynak: 
https://www.gizmochina.com/2019/12/25/the-huawei-p40-pros-rear-might-look-like-this/

Bir yanıt yazın