iPhone 12 Pro Modelinin Ekran ve Kamera Özellikleri Sızdırıldı!

Yaklaşan iPhone 12 modelleri ile ilgili her geçen gün çok daha fazla bilgi gün yüzüne çıkıyor. Bu sefer de güvenli bir kaynak tarafından iPhone 12 Pro modelinin 120Hz ProMotion ekrana sahip olacağı ortaya kondu. Bu sızıntı Max Weinbach tarafından paylaşıldı.

Yeni iPhone 12 Pro modellerinde göreceğimiz 120Hz yenileme hızına sahip ekran büyük bir fark yaratacak. Apple, pil ömrünün önemli bir bölümünün hızla tükenmemesi için dinamik bir yenileme hızı değiştirme mekanizması sunacaktır. Aynı zamanda Cupertinolu teknoloji devi, artan güç ihtiyacını karşılamak için bu modellerde 4.400mAh kapasiteli veya daha fazlasını sunabilir.

Yayınlanan raporlar ayrıca yeni modellerle birlikte daha gelişmiş bir FaceID sisteminin sunulacağını ortaya koyuyor. Yeni FaceID daha geniş bir görüş açısına sahip olacak kullanıcılar çok daha geniş ve farklı açılardan cihazın kilidini açabilecekler. Ayrıca şirketin FaceID’yi kullanarak cihazın ekran yönünü ayarlayabileceğine dair söylentiler de var.

Kamera özelliklerine baktığımızda ise Apple’ın 2020 model iPhone modellerinde sabitleme ve otomatik odaklama konularında kendini geliştirmek istediğini görüyoruz. Aynı zamanda bu gelişimi düşük ışık yetenekleri konusunda da yapmayı planlıyor. Pro modellerinde yer alacak LiDAR tarayıcının portre moduna sahip videolar konusunda başarılı sonuçlar sunabileceği belirtiliyor.

Daha önceki söylentiler yeni iPhone’ların 64MP’lik arka kamera sensörüne sahip olacağını söylüyordu. Ancak Weinbach’ın kaynaklarına göre Apple, bu planları askıya aldı ve büyük olasılıkla 12MP sensörler ile yoluna devam edecek. Cihazın akıllı HDR performansının da düşük ışık koşullarında daha iyi sonuçlar sunacağı belirtiliyor aynı zamanda yeni modellerin 3x optik yakınlaştırmaya olanak tanıyacağı belirtiliyor.

iPhone 12 serisinin fiyatları konusunda da bazı tahminler yapılıyor. 5.4 inçlik modelin $649, 6.1 inçlik modelin $749, 6.1 inçlik Pro modelin $999 ve 6.7 inçlik Pro Max modelin ise $1099 fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

“iPhone 12 Pro Modelinin Ekran ve Kamera Özellikleri Sızdırıldı!” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın