iPhone SE 2 Tanıtımının 31 Mart’ta Olacağı Tahmin Ediliyor

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca bütün söylentiler, Apple‘ın yeni uygun fiyatlı telefonu iPhone SE 2 modelini 2020 yılında tanıtacağını iddia ediyordu. Yakın zamanda yapılan yeni bir paylaşım bu iddiaları doğrular nitelikte. Alman teknoloji sitesi iPhone-Ticker’a göre, Apple’ın yeni uygun fiyatlı modeli 31 Mart’ta resmen tanıtılacak.

Teknoloji sitesinde yayınlanan habere göre, ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından geçen yılın sonlarına doğru yapılan iddiada bu cihazın 3 Nisan’dan itibaren satışa sunulacağı söyleniyordu. Kuo’ya göre, bu iPhone modelleri 2020’nin ilk yarısında piyasaya sürülecek ve 399 Dolar fiyat etiketine sahip olacak. Ayrıca yayınlanan son raporda Apple’ın bu sene iPhone SE’nin halefi olarak iki yeni uygun fiyatlı cihaz tanıtması bekleniyor. Bunun yanında bu sene toplam olarak 6 yeni iPhone modelini bizlere sunması da bekleniyor.

Yayınlanan son rapor yakın zaman içinde tanıtılabilecek iPhone modellerinin isimleri hakkında herhangi bir yeni bilgiyi bizlere sunmuyor. En azından iPhone SE 2 veya iPhone 9 olarak adlandırılacağını biliyoruz. Bu cihazda şirketin en yeni A13 Bionic işlemcisi yer alacak, 3GB LPDDR4X RAM ve 128GB’a kadar depolama alanı ile birlikte gelecek. Maalesef bu cihazda 3D Touch teknolojisinin bulunmayacağı düşünülüyor.

Diğer bir değerlendirmeye göre, cihazın iPhone 8 benzeri bir formda olacağı ancak iPhone 8’deki parlak cam yerine iPhone 11 Pro modelindeki gibi buzlu camla geleceği öne sürülüyor. Cihazın arkasında tek kamera olacak ve muhtemelen entegre Touch ID ile birlikte fiziksel bir ana ekran düğmesi yer alacak.

Bu haber hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın