Kararlı EMUI 10.1 Güncellemesi P30, P30 Pro ve MatePad Pro İçin Yayınlandı!

Huawei, Mart ayının sonunda P40 serisini tanıttı ve bu modeller ile birlikte en yeni EMUI 10.1 arayüz sürümünü de duyurdu. Şirket daha sonrasında ise yeni sürümün kapalı beta programını Çin’deki bazı modeller için yayınladı. Geçen hafta itibariyle bu modellerden bazıları Açık Beta programına dahil edildi. Şimdi ise kararlı EMUI 10.1 güncellemesi Huawei P30, P30 Pro ve MatePad Pro modelleri için yayınlandı.

Huawei P30, P30 Pro ve MatePad Pro için yayınlanan bu EMUI 10.1 kararlı güncellemesi şimdilik sadece Çin bölgesi ile sınırlı durumdadır. Eğer bu bölgeden satın aldığınız bir Huawei modeliniz varsa (bahsettiğimiz üç model) kararlı güncellemeye erken olarak erişmek için Huawei Club uygulamasına kaydolabilirsiniz.

Kayıt için herhangi bir sınırlama olmadığından dolayı tüm kullanıcılar bu uygulamayı kullanabilir. Uygulama sayesinde Huawei tarafından sunulan en yeni mobil yazılım sürümüne güncelleyebilirler. Android 10 tabanlı EMUI 10.1, 2019 yılının ikinci yarısı itibariyle piyasaya sürülen Huawei Mate 30 serisinde lanse edilen EMUI 10 sürümünün bir artımlı güncellemesidir.

Yeni sürümün öne çıkan özelliklerinden bahsedelim biraz. Öne çıkan özellikler, çok cihazlı kontrol paneli, Huawei MeeTime görüntülü arama uygulaması, yenilenmiş Huawei Video ve Huawei’nin P40 serisi ile tanıttığı yeni sesli asistanı Celia olarak belirtilebilir.

Huawei bu güncellemenin dışında EMUI 10.1’in neredeyse birebir aynısı olan Magic UI 3.1 sürümünü de yayınlamaya başladı. Yeni piyasaya sürülen Honor X10 modeli ile birlikte Honor markalı cihazlar için yayınlanan Magic UI 3.1 ön yüklü olarak geliyor. Şirket, bu Magic UI güncellemesini alacak cihazların tam listesini de açıkladı.

“Kararlı EMUI 10.1 Güncellemesi P30, P30 Pro ve MatePad Pro İçin Yayınlandı!” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın