Lenovo Yoga Slim 7i Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Lenovo, bugün Hindistan’da düzenlediği etkinlik ile yeni dizüstü bilgisayar modelini tanıttı. Lenovo Yoga Slim 7i ismiyle piyasaya sürülen cihaz, iş ortamında veya evdeki çalışma ortamında kullanmak için gayet kompakt bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Lenovo Yoga Slim 7i Özellikleri

Lenovo’nun yeni Yoga Slim 7i modeli tamamen alüminyum bir gövde ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Cihazın ekranı ise dört tarafında da ince çerçeveler ile birlikte geliyor. 14 inç boyutunda olan bu ekran Full HD çözünürlük ile sunulmaktadır. Dizüstü bilgisayar modelinin ekran/gövde oranı ise %90 seviyesindedir.

Cihaz 1,36 kg ağırlığında ve son derece taşınabilir bir şekilde piyasaya sürülmüş durumda. Hafifliği ve 15,1mm kalınlığı ile birlikte kompakt bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Yoga Slim 7i modelinde kızılötesi bir kamera yer alıyor ve bu kamera sayesinde Windows Hello tabanlı yüz tanıma sistemi sunuluyor. Bu özellik ile birlikte ekran başında uzaklaştığınız zaman cihazı kilitleyebiliyor ve yaklaştığınızda ise yeniden kilidi açabiliyorsunuz.

Dizüstü bilgisayarda Alexa desteği de bulunuyor. Bu destek sayesinde ekran kilitliyken, hatta bilgisayar uyku modundayken bile Alexa sesli asistan ile konuşabiliyorsunuz. Cihaz hızlı şarj desteğine sahip 60 Wh kapasiteli bir batarya ile geliyor. Lenovo, yeni modelinin tek şarj ile ortalama batarya kullanım ömrünü ise henüz açıklamadı.

Lenovo Yoga Slim 7i modeli gücünü yedinci nesil Intel Core i7 işlemcisinden alıyor. Bu işlemciye 16GB LPDDR4X 3200 Mhz bellek ve 512GB SSD eşlik ediyor. Iris Plus grafik standardına sahip olan dizüstü bilgisayar, gelişmiş grafik performansı için Nvidia’nın MX350 mobil GPU’su ile birlikte yapılandırılmış durumda. Bağlantı konusunda ise cihaz WiFi 6 ve Thunderbolt 3 teknolojilerini desteklemektedir.

Lenovo Yoga Slim 7i Fiyatı

Yoga Slim 7i modeli, yaklaşık $1.068 gibi bir fiyatlandırma ile satışa sunulacak. Gri renk seçeneği olan cihaz, 20 Ağustos tarihinden itibaren küresel olarak Lenovo’nun internet sitesi üzerinden satın alınabilecek. Ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı ise belirsizliğini koruyor.

Kaynak

Bir yanıt yazın