LG Wing Çift Ekranlı Akıllı Telefon Modeli 14 Eylül’de Tanıtılacak

Kısa süre önce, LG‘nin “Wing” isimli yeni bir akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığına dair çeşitli haberler ortaya çıkmıştı. Daha sonrasında ise benzersiz bir tasarıma sahip olan ve “T” şeklinde yapılarak iki ekranında da kullanılabildiği bir cihaz tasarımı ortaya çıktı. Şimdi nihayet akıllı telefonun LG Wing ismiyle piyasaya sürüleceği onaylandı. Bununla birlikte LG Wing çift ekranlı akıllı telefonun 14 Eylül’de tanıtılacağını öğrenmiş oldu.

LG, yeni çift ekranlı modelini birkaç gün içinde tüm müşterilerin beğenisine sunacak. TheElec’in raporuna göre, Güney Koreli teknoloji devi, günün erken saatlerinde yeni modelinin resmen LG Wing ismiyle piyasaya sürüleceğini doğruladı. Bununla birlikte şirket, ürünü dört haftaya kadar ücretsiz olarak incelemek için yaklaşık 300 tüketiciyi belirlemiş durumda.

Maalesef şu anda LG’nin yeni iki ekranlı modeli hakkında pek fazla teknik ve donanım bilgisi mevcut değil. Cihazın donanım, batarya ve kamera özelliklerinin yanı sıra ekran özelliklerine dair ince detayları öğrenmek için resmi tanıtım etkinliğini beklememiz gerekecek. Cihaza dair söylentilerden ve spekülasyonlardan da biraz da olsa bahsetmekte fayda var.

Akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 700 serisi bir yonga seti kullanacağı iddia ediliyor. Muhtemelen bu yonga seti Snapdragon 765G olarak tercih edilecektir. Benzersiz bir tasarıma sahip olan akıllı telefon, çift ekran mekanizması sayesinde çok fazla merak uyandırıyor. Diğer özellikler gibi, ekran mekanizmasının detaylarını da yine 14 Eylül tarihindeki lansmanda öğreniyor olacağız.

LG’nin geçmiş konsept çalışmalarından farklı olarak bu ikili ekran 90 derecelik bir açıya kadar döndürülebilir bir üst ekrana sahiptir. Aynı zamanda döndürüldüğünde arka bölümde kalan ekran ile farklı işlevleri de kullanabiliyor oluyorsunuz. Yani ekran döndürüldüğü zaman her iki ekranda da farklı uygulamalar açık olabiliyor. LG Wing modeli ile ilgili yeni detaylar geldikçe sizleri Haberjen.com üzerinden bilgilendirmeye devam edeceğiz.

“LG Wing Çift Ekranlı Akıllı Telefon Modeli 14 Eylül’de Tanıtılacak” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın