Meizu 17 Serisinin Tanıtım Tarihi Şirket Tarafından Açıklandı

Son zamanlarda Meizu 17 serisi ile ilgili birçok spekülasyon ortalıkta dolanıyor. Meizu, dün Weibo üzerinden paylaştığı gönderide bugün Meizu 17’nin lansman tarihini açıklayacağını belirtmişti. Şirket, bugün itibariyle Meizu 17 serisinin 8 Mayıs tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulacağını açıkladı.

Şirket tarafından paylaşılan tanıtım afişinde Meizu 17’nin yatay kamera kurulumunu anımsatan bir kutu gözüküyor. Posterde öne çıkan bir diğer detay ise 8 Mayıs’ta hem standart bir Meizu 17 modeli hem de Meizu 17 Pro modelinin birlikte duyurulabileceği oluyor. Ayrıca şirket, beklentileri karşılayabilmek için yeterli sayıda stok hazırlamak amacıyla fazla mesai yapıldığını da belirtiyor.

Şu anda Meizu 17 ve 17 Pro modellerinde bulunacak farklılıklara dair somut bir bilgi bulunmuyor. Meizu 17, M081Q model numarası ile gelirken Pro modelinin ise M091Q model numarası ile geleceği tahmin ediliyor. Her iki model de Çin’in 3C sertifikasyon platformunun veritabanında ortaya çıktı.

Bu sertifikalar, her iki cihazın da 5G bağlantı desteğine sahip olacağını gösteriyor. M081Q kodlu cihaz 30W hızlı şarj ile gelirken M091Q kodlu cihaz 40W hızlı şarj ile birlikte gelebilir. Şirket tarafından yayınlanan bir tanıtım görselinde Meizu 17’nin ince çerçevelere sahip bir model olduğunu görüyoruz. Ayrıca ekranında bir kamera deliği olduğu da öne çıkıyor.

Meizı 17’nin Çin’deki satış fiyatının 3.999 Yuan olabileceğine dair bazı bilgiler yer alıyor. Bu standart model 6.5 inç boyutunda Full HD ekran ile gelirken bu ekranda entegre parmak izi okuyucusu bulunacak. Gücünü Snapdragon 865’den alacak olan cihaz LPDDR5 RAM ve UFS 3.0 teknolojilerini de barındıracak. 4.500mAh kapasiteli batarya ile sunulacak model NFC, Wi-Fi 6 ve stereo hoparlör gibi özelliklere de sahip olacak. Çin’li teknoloji şirketinin belirttiğine göre cihazı 8 Mayıs’ta göreceğiz.

“Meizu 17 Serisinin Tanıtım Tarihi Şirket Tarafından Açıklandı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın