MIUI 12 Süper Duvar Kağıdı Artık Tüm Android Cihazlar İçin Kullanılabilir

Xiaomi, hafta başında özelleştirilmiş arayüzü MIUI’ın yeni sürümü olan MIUI 12’yi resmen tanıttı. Şirket, bu sürümü Çin’deki uygun modeller için kapalı beta güncellemesi olarak şimdiden sundu. Ayrıca hangi Xiaomi ve Redmi modellerinin MIUI 12 güncellemesini alacağına dair bir liste de paylaştı. MIUI 12 arayüzü ile birlikte herkes tarafından oldukça beğenilen bir özellik olan “Süper Duvar Kağıdı” sunuldu. Bu çok sevilen özellik şimdi de tüm Android cihazlarda kullanılabilir durumda.

Açık kaynaklı bir platform olan Android’de birçok şeyi yapabilmek imkanlar dahilinde olabiliyor. Xiaomi, MIUI 12’nin Çin Beta ROM’unu yayınladığı zaman bazı meraklılar Süper Duvar Kağıdı uygulamasının APK’sını arayüz yazılımından ayrıştırarak çıkardı. Böylece global Xiaomi ve Redmi modellerinde de çalıştırılabildi.

Şimdi ise popüler XDA geliştiricisi olan linuxct, bu duvar kağıtlarını Android 8.1 Oreo ve daha yeni Android sürümüne sahip cihazlarda çalıştırabilmek üzere başarıyla entegre etti. Bu “Süper Duvar Kağıdı” özelliğini kullanmak isteyen Android kullanıcıları ilgili uygulamanın APK’sını indirebilirler.

Süper duvar kağıtlarını kullanmak isteyen kişiler için yazı sonuna uygulamanın indirme bağlantısını bırakacağız. ZIP dosyasında hem Dünya hem de Mars için “Süper Duvar Kağıtları” bulunmaktadır. Bu dosyayı indirdikten sonra, duvar kağıdı ayarlarından bu duvar kağıtlarını ayarlayabilirsiniz.

Eğer cihazınızda hareketli duvar kağıtlarını ayarlayamıyorsanız Google Duvar Kağıtları uygulamasını Google Play Store üzerinden indirip istediğiniz süper duvar kağıdını akıllı telefonunuza uygulayabilirsiniz.

  • MIUI 12 Süper Duvar Kağıdı Tüm Android Cihazlar İçin – İndir
  • Google Duvar Kağıtları Uygulaması – İndir

Bir yanıt yazın