Motorola Moto G9 Plus Modelinin Teknik Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı

Motorola Moto G9 Plus modelinin tanıtım etkinliğinin hangi tarihte düzenleneceği henüz bilinmiyor. Ancak Orange Slovensko isimli bir Slovak telekom şirketi tarafından yapılan sızıntıyı göz önüne aldığımız zaman tanıtım tarihi pek de uzak olmayabilir. Slovak telekom şirketinin internet sitesi üzerinde Moto G9 Plus modelinin tüm özellikleri ve satış fiyatı yanlışlıkla listelendi. Bu sayede cihaz tanıtılmadan tüm özelliklerini öğrenmiş olduk.

Akıllı telefonun tasarım detaylarına baktığımız zaman genel olarak Moto G8 Plus modeline benzer bir tasarım anlayışına sahip olduğunu görüyoruz. Cihazın arka bölümünde kare şeklinde bir kamera modülü bulunurken ön tarafında ise ortalanmış bir kamera deliği yer almaktadır. Motorola, yeni modelini oldukça büyük bir ekran ile birlikte sunuyor.

Motorola Moto G9 Plus Modelinin Sızdırılan Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Moto G9 Plus modeli, 6,8 inç boyutunda ve 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde LCD ekran ile karşımıza çıkıyor olacak. Bellek ve depolama alanı konusunda da sızıntı bize önemli bilgiler veriyor. Akıllı telefonda bellek olarak 4GB RAM kullanılırken depolama konusunda ise 128GB dahili depolama alanı cihazda sunuluyor. MicroSD kart desteği sayesinde bu alanı genişletebiliyorsunuz. Ancak sızıntıda cihazın hangi yonga setinden güç aldığına dair bir bilgi yer almıyor.

Daha önceki raporlar Moto G9 Plus’ın 4.700mAh kapasiteli bataryaya sahip olacağını iddia ediyordu. Ancak yeni sızıntı ile birlikte akıllı telefonun bundan daha büyük olan 5.000mAh kapasiteli bir batarya ile birlikte geldiğini öğrenmiş olduk. Cihazın sahip olduğu dörtlü arka kamera kurulumu çok ayrıntılı açıklanmadı. Ancak 64MP ana kamera, 2 veya 5MP makro kameralar olabilir. Aynı zamanda ultra geniş açılı bir kameranın da olması muhtemel.

Akıllı telefon 223 gram ağırlığında olacak. Aslında bu miktar ağır bir telefonun geleceğine işaret ediyor. Tabii ki cihazın büyük ekranını ve bataryasını da göz ardı etmemek lazım. Cihaz 5G desteğine sahip olmayacak ve standart olarak 4G desteği ile gelecek. Slovakya merkezli operatör, 4GB RAM + 128GB dahili depolama seçeneği için €235 talep etmektedir.

“Motorola Moto G9 Plus Modelinin Teknik Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın