OnePlus Z Modelinin Hangi İşlemci İle Birlikte Geleceği Sızdırıldı

Yakın zamanda tanıtılması planlanan OnePlus Z ile ilgili birçok spekülasyon var özellikle de işlemci konusunda. Daha önceki sızıntılar OnePlus Z modelinin MediaTek Dimesity 1000 yonga seti ile geleceğini iddia etmişti ancak görünen o ki böyle olmayacak. Daha güvenilir bir kaynaktan gelen bilgi cihazda Qualcomm yonga seti kullanılacağını ortaya koyuyor.

Akıllı telefonlarla ilgili paylaştığı sızıntılar ile ünlü olan Max J., bu sefer de OnePlus Z modelinin Qualcomm Snapdragon 765 yonga seti ile geleceğini iddia ettiği bir tweet paylaştı. Paylaşılan görüntüde, tek kameralı ekran deliği ve üzerinde Qualcomm logosu olan bir işlemci görüyoruz.

Daha önceki bilgiler akıllı telefonun MediaTek’in Dimensity 1000 yonga seti ile geleceğini söylüyordu ancak bu bilgiyi sunan kişi tam olarak emin olmadığını da belirtmişti. Qualcomm’un yonga setleri şu anda MediaTek’e göre daha avantajlı görünüyor. Bunun nedeni ise orta segmentteki en iyi işlemcinin şu anda Qualcomm’a ait olmasıdır. Qualcomm, 5G ve 4K HDR video kayıt desteğine sahip X52 modemle birlikte bu yongayı paketliyor.

OnePlus, birçok modelinde halihazırda Qualcomm yonga setlerini kullanıyor. Bazen farklı alternatifler düşünse de günün sonunda en iyi avantajı Qualcomm sunuyor. OnePlus Z ile ilgili spekülasyonlar dur durak bilmiyor. Cihaz tanıtıldığı zaman hangi söylentinin doğru veya hangi söylentinin yanlış çıkacağınızı hep beraber göreceğiz. Bu arada OnePlus Z’nin tanıtım etkinliğinin Temmuz 2020 tarihinde yapılacağı tahmin ediliyor.

“OnePlus Z Modelinin Hangi İşlemci İle Birlikte Geleceği Sızdırıldı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın