Oppo A92 Modelinin Yeni Bir Renk Seçeneği Ortaya Çıktı

Oppo, Nisan ayında MediaTek’in Dimensity 800 yonga seti ile gelen Oppo A92s modelini sessizce piyasaya sürmüştü. Bu cihazın ardından ise Oppo A92 modelinin bazı sızdırılmış görüntüleri ortaya çıktı. Oppo, henüz A92’nin özelliklerini ve fiyatını açıklamasa da cihazın Aurora Purple adı verilen renk seçeneğine ait render görüntüleri sızdırıldı.

Sızdırılan bu görüntüler, cihazın her tarafını ortaya koyuyor. Ekranın sol üst köşesinde bulunan kamera deliği de açıkça kendini belli ediyor. Ekrandaki bu kamera deliğinde 16MP’lik özçekim sensörü olacağı söyleniyor. Akıllı telefonun 6.5 inç boyutunda FullHD+ çözünürlüğünde LCD ekran ile gelmesi bekleniyor.

Akıllı telefonun arka bölümünde ise dörtlü kamera kurulumu karşımıza çıkıyor. Cihazın arka tarafında bir parmak izi okuyucu bulunmuyor çünkü bu parmak izi okuyucu telefonun sağ tarafına entegre edilmiş durumda. Güç düğmesi ve ses açma/kapama düğmesi ise cihazın sol tarafında yer alıyor.

Oppo A92 modeli, gücünü Qualcomm Snapdragon 665 yonga setinden alırken 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile karşımıza çıkacak. Akıllı telefon, kutusundan Android 10 tabanlı ColorOS 7.1 arayüzü ile birlikte önyüklü olarak çıkacak. Bunun yanında cihazda 5.000mAh kapasiteli batarya bulunacak. Aurora Purple renk seçeneğinin yanı sıra, Oppo A92 modelinde Shining White ve Twilight Black isimli renk seçenekleri de mevcut olacak.

“Oppo A92 Modelinin Yeni Bir Renk Seçeneği Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın