Özel İstanbul Altus Servisi Güvenilir ve Kaliteli Hizmetine Devam Ediyor!


Beyaz eşyaların hayatımızda önemli bir yeri olduğu hepimizce aşikârdır. Teknoloji harikası beyaz eşya ürünlerinin belli süreçlerde bakım çalışmalarını yaptırmak, ürünlerin uzun ömürlü kullanılmasına imkân sunmaktadır. Cihazlarınız düzenli bakım yapıldığında daha verimli çalışmaktadır. Bu bakım ve onarım çalışmalarını herhangi bir firmada yaptırmak hem ürününüz için hem sizin için can sıkıcı sonuçlar doğurabilmektedir. Özel İstanbul Altus Servis olarak kurulduğumuz günden bu yana hizmet kalitesinden ödün vermeyen bir firma olmanın gururunu yaşıyoruz.

Satın aldığınız Altus ürünlerinde meydana gelen arızaların tespit ve onarımında adından söz ettiren Özel Altus Teknik Servis İstanbul olarak biz profesyonel ekibimizle, müşterilerimize verdiğimiz güvenilir ve kaliteli hizmetle anılmaktan onur duyuyoruz. Özel servis hizmetinde odak noktaya müşteri memnuniyetini alan firmamız, verdiği hizmete güveniyor, müşterilerimizin yanında yer alıyor ve ürünlerin parça değişiminde veya işçiliğinde bir yıl servis garantisi veriyor. Hizmet politikamızı geliştirirken müşterilerimizin istek ve şikâyetlerini önemsiyoruz.

Altus marka beyaz eşya ürünlerinizde yaşadığınız sorunlarda internet sitemizdeki servis talep formunu doldurmanız size hizmet verebilmemiz için ilk ve yeterli adımdır. Başvurunuz sonrasında müşteri ilişkileri bölümümüz hemen harekete geçer ve sizi arayarak arızanızla veya bakım isteğinizle ilgili bilgileri teyit eder.

Servisimiz bünyesinde çalışan alanında uzman, tam donanımlı, cihazınızın bilgileri konusunda yetkin personelimiz cihazınızın yerinde incelemesini yapar. Bu süreçte pratik hizmet vermenin ne kadar önemli olduğunun farkında olan firmamız, cebinizi de yakmayacak uygun fiyatlı hizmetiyle yüzünüzde tebessüm oluşturur. Fiyatı uygun seviyelerde tutarken kaliteden de taviz vermemeyi önemsiyoruz.

Özel İstanbul Altus Servis olarak müşteri odaklı çalışma anlayışımızla yolumuza devam etmeyi ve sizlere daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Müşterilerimizden aldığımız olumlu dönütlerle birlikte daha fazla müşteri ağına ulaşma yolunda her geçen gün hızla ilerliyoruz.

Daha fazla bilgi: https://www.altusservis.net adresinde.

Bir yanıt yazın