POCO X3 NFC Modeli, 7 Eylül Tarihinde Tanıtılacak

Xiaomi’nin POCO alt markası bir süredir yeni bir akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyordu. POCO X3 isimli model ile ilgili son günlerde oldukça fazla teknik özellik ve tasarım detayı sızdırıldı. Çeşitli sertifikasyon süreçlerinden de geçen POCO X3 NFC modeli, 7 Eylül tarihinde resmen tanıtılacak. Xiaomi Türkiye resmi Twitter hesabı, POCO X3 NFC modelinin 7 Eylül’de online tanıtım etkinliği ile tanıtılacağını duyurdu. Şirket, “POCO bu sefer tam ihtiyacınız olan şeyi veriyor!” sloganını kullandı.

Qualcomm, kısa süre önce yeni Snapdragon 732G yonga setini tanıttı. Gücünü bu yeni yonga setinden alacak olan POCO X3 modelinin tanıtım etkinliği duyurusu da hemen bu haberin ardından geldi. Akıllı telefonun ilginç arka kamera tasarımı sızdırılmıştı. Sonrasında ise cihazın ön yüzünün tasarımı da farklı bir sızıntı ile karşımıza çıkmış oldu.

Tüm bunların yanı sıra akıllı telefonun teknik özellikleri ortaya koyan sızıntılar da gerçekleşti. Bu sızıntılar ile pek çok donanımsal özellik gün yüzüne çıktı. Snapdragon 732G yonga seti ile gelecek olan cihazın ekranı 6,67 inç boyutunda olacak ve 120Hz tazeleme hızını destekleyecek. Bu ekran ayrıca 240Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip olacak.

Akıllı telefonun ekranında ortalanmış bir şekilde kamera deliği olacak. Bu delik içerisinde 20MP ön kamera sensörü sunulacak. Arka tarafta ise 64MP ana kameralı dörtlü kamera kurulumu müşterilerin beğenisine sunuluyor olacak. POCO X3 NFC modeli, 33W hızlı şarj desteğine sahip olan 5.160mAh kapasiteli büyük bir batarya ile gelecek.

Sızıntılara rağmen şu anda bilmediğimiz bilgiler, akıllı telefonun ana kamera dışındaki arka kamera sensörleri, ekran türü ve fiyatıdır. Bu bilgiler dışındaki tüm özellikleri zaten aktardık. Xiaomi Türkiye’nin belirttiğine göre POCO’nun yeni modeli 7 Eylül’de TSİ 15.00’da şirketin sosyal medya hesaplarındaki canlı tanıtım etkinliği ile kullanıcıların beğenisine sunulacak.

“POCO X3 NFC Modeli, 7 Eylül Tarihinde Tanıtılacak” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın