Protherm Özel Kombi Servis Noktası

İstanbul geneline tüm ilçelere hizmet vermeye devam eden firmamız ekibini daha da büyüterek tek bir kombi markası için değil tüm kombiler için hizmet vermeye başlamıştır. Yaklaşık 10 yıldır birçok marka ile çalışıyoruz ve marka sayımızı her geçen gün biraz daha arttırarak daha fazla insana ulaşmayı hedefledik. Bu hedefimizi gerçekleştirdik diyebiliriz ve artık sınırlı marka ile değil, her marka için kombi servis hizmeti sunuyoruz.

Yetkili servislerden sıkılmış olabilirsiniz ya da verdikleri hizmet hoşunuza gitmiyor, sizi tatmin etmiyor olabilir işte bu tarz durumlarda bizlere ulaşarak özel servis hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Birçok markayı bünyemizde barındırıyoruz ve tüm markaların yedek parçaları da tarafımızdan sizlere sunulmaktadır.

Özel Pendik Protherm Servis firmasına ulaşabileceğiniz çağrı merkezi numaraları: 444 7 856’dır. Kombi özel servis firmasından hizmet almak isterseniz bu numaralar sizlere yardımcı olacaktır ve servis ekiplerimiz en kısa sürede adreslerinize ulaşacaktır.

Özel İstanbul Protherm Servis firmasından aldığınız hizmetler doğrultusunda siz değerli müşterilerimize 1 yıl parça ve işçilik garantisi sunulur. Kombi özel servis firması yıllardır bu sektörde yer alıyor ve güven konusunda sizleri hiçbir şekilde sıkıntıya sokmuyor.

Verdiğimiz hizmetlerde güven ve müşteri memnuniyeti önemlidir bu yüzden yaptığımız müdahale ve işlemlerde fazlasıyla dikkatli hareket ediyoruz buna bağlı olarak da insanlara hiçbir şekilde sıkıntı yaşatmıyoruz. Kombi özel servis firmamızdan hafta sonu da hizmet alabileceğinizi de hatırlatalım! Daha fazla bilgi edinmek için Protherm sayfasını ziyaret ediniz.

Bir yanıt yazın