Realme Smart Cam 360° Modelinin Tanıtım Tarihi Açıklandı

Realme, 7 Ekim tarihi için planlanan bir tanıtım etkinliği olduğunu duyurdu. Bu tanıtım etkinliğinde kullanıcıların beğenisine sunulacak ürünlerinden bazılarını Realme Buds Wireless Pro ve Realme Buds Air Pro olarak belirtebiliriz. Bununla birlikte Realme, aynı gün içerisinde Realme Smart Cam 360° isimli bir ürün de tanıtacak. Bu ürün, ev için geliştirilmiş olan bir güvenlik kamerasıdır.

Şirketin Hindistan internet sitesi üzerinde, akıllı güvenlik kamerasının 7 Ekim’de Hindistan’da satışa çıkacağına dair bir afiş sunuldu. Avrupa ülkeleri için hazırlanmış internet sitesinde ise bu ürüne ait bir afiş yer almıyor. Ancak bu durum, Realme’nin yeni güvenlik kamerasının Hindistan dışı bölgelerde satışa sunulmayacağı anlamına gelmiyor. Bu bölgelerde daha ileri bir tarihte satışa çıkabilir.

Realme Smart Cam 360°, kamerayı içerisinde barındıran siyah bir dairesel formun etrafını saran beyaz bir polikarbonat gövdeye sahiptir. Ana gövde, yuvarlak bir taban üzerinde oturmaktadır. Bu bir 360° kamera olduğundan, kameranın odanın 360° görüntüsünü sağlamak için yuvarlak taban üzerinde dönebileceğini belirtmekte fayda var.

Cihaza dair paylaşılan görsellerde herhangi bir kablo görüntüsü yer almıyor. Bu da cihazın şarj edilebilir bir bataryaya sahip olacağına işaret ediyor olabilir. Ayrıca tanıtım afişinin daha iyi gözükmesi amacıyla buraya kabloların eklenmemiş olma ihtimali de bulunuyor. Ancak elbette herkes cihazın şarj edilebilir bir batarya ile gelmesini isteyecektir. Çünkü bu sayede istediğiniz konuma güvenlik kamerasını yerleştirebileceksiniz.

Realme’nin yaklaşan güvenlik kamerası hakkında pek çok şeyi bilmiyoruz. Ancak 7 Ekim tarihinde düzenlenecek tanıtım etkinliği ile birlikte cihaza dair tüm özellikleri öğrenmiş olacağız. Realme Smart Cam 360° modeli, şirketin ilk güvenlik kamerası olacak. Bu kategoride çeşitli ürünlere sahip olan Xiaomi’ye rakip olarak gelecek modelin fiyatı henüz ortaya çıkmadı.

“Realme Smart Cam 360° Modelinin Tanıtım Tarihi Açıklandı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın