Redmi 7A Modeli, Android 10 Kararlı Beta Güncellemesi Alıyor

Son zamanlarda Xiaomi‘nin uygun fiyatlı olan Redmi 7A modeli, Çin’deki sürümleri için Android 10 güncellemesini almaya başlamıştı. Henüz bazı pahalı modellerin bile Google’ın en son işletim sistemi sürümünü güncelleme olarak almadığını düşünürsek Xiaomi’nin bütçe dostu Redmi 7A modeline bu güncellemeyi göndermesi güzel bir davranış.

Çin dışında olan ve Redmi 7A’nın küresel sürümünü kullanan kullanıcılar da artık en güncel Android sürümünü cihazlarında kullanabilecekler. Redmi 7A için yayınlanan Android 10 güncellemesi OTA yoluyla gönderilmektedir. Cihazınıza bir bildirim geldiği zaman bu güncellemeyi muhtemelen indirebileceksiniz.

Redmi 7A, 2019 yılında 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı ile birlikte $85’lık fiyat etiketi ile pazara giriş yaptı. Akıllı telefon, tanıtıldığında kutusundan Android 9 tabanlı MIUI 10 sürümü ile birlikte ön yüklü olarak çıktı. Cihaz sonrasında ise Xiaomi’nin özelleştirilmiş arayüzünün MIUI 11 sürümüne güncellendi. Ancak buna rağmen Android 9 sürümünde kalmaya devam ediyordu.

Nihayet artık Redmi 7A’nın da Android 10’u var. V11.0.1.0.QCMEUXM sürüm numarası ile gönderilen güncelleme, Android 10 özelliklerinin yanı sıra, Mayıs 2020 Android güvenlik düzeltme yamalarını da beraberinde getiriyor. Bu güncelleme cihazın Avrupa pazarında satılan modellerine gönderilmekle beraber, OTA yoluyla ulaşan güncelleme için cihazınıza bildirim gelecektir.

“Redmi 7A Modeli, Android 10 Kararlı Beta Güncellemesi Alıyor” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın