Redmi 9A Modelinin Render Görüntüsü ve Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi, kısa süre önce Çin’de Redmi 9 modelini piyasaya sürdü. Şirketin bu modelle beraber Redmi 9A’yı da tanıtacağı yönünde bazı spekülasyonlar vardı ancak beklenen olmadı. Durum böyle olunca Redmi 9A ile ilgili söylentiler azaldı. Şimdi ise bu konu yeniden gündeme geldi ve Filipinler’de Redmi 9A modelinin teknik özellikleri ve render görüntüleri ortaya çıktı.

Filipinler’de Xiaomi’nin Temmuz ve Ağustos ayları arasında tanıtacağı modelleri içeren bir broşür çevrimiçi olarak sızdırıldı. Bu broşürde ise “Çok Yakında” olarak listelenen Redmi 9 ve Redmi 9A modelleri bulunuyor. Bu sızıntıda ilginç olan ve merak uyandıran detay ise Redmi 9A’nın bazı temel özelliklerinin de ortaya çıkmış olmasıdır.

Broşürdeki listeye göz attığımızda Redmi’nin yeni 9A modelinin selefi Redmi 8A ile benzer bir tasarım hatlarına sahip olacağını söyleyebiliriz. Tasarımda cihazın ön bölümde su damlası çentiğine sahip bir ekran görüyoruz ve arka tarafta ise tek bir kamerayla LED flaşı içeren merkezi olarak yerleştirilmiş dikey bir kamera modülü karşımıza çıkıyor.

Listeye göre Redmi 9 modeli, Full HD+ çözünürlüğünde ve 6.53 inç boyutunda bir ekran ile gelecek. Cihaz gücünü sekiz çekirdekli MediaTek Helio G25 yonga setinden alacak. Listede mevcut olacak bellek seçenekleri yer almasa da cihazın 5.000mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacağı belirtiliyor. Ön tarafta 5MP ve arka bölümde de 13MP kamera sensörleri yer alacak.

Listelenen bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda, Redmi 9A’nın Redmi 9’a göre daha uygun bir fiyat ile geleceği anlamını çıkarıyoruz. Akıllı telefonun ne zaman piyasaya sürüleceğine dair henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak ortaya çıkan bu özellikler cihazın yakında tanıtılabileceği hakkında ipuçları veriyor. Redmi 9A modeline dair yeni detaylar ortaya çıktıkça sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

“Redmi 9A Modelinin Render Görüntüsü ve Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın