Samsung, Galaxy Fold 2 Katlanabilir Telefonun Üretimine Başladı!

Samsung, bu yılın ikinci yarısında üçüncü katlanabilir akıllı telefon modelini piyasaya sürecek. Söz konusu bu katlanabilir telefonun ise geçen sene piyasaya sürülen Galaxy Fold’un ikinci nesil versiyonu olan Galaxy Fold 2 olduğu düşünülmektedir.

Güney Koreli kaynaklardan gelen son bilgilere göre şirket Galaxy Fold 2 modelinin üretimine başlamış durumda. Bu cihazın Ağustos ayında Galaxy Note 20 serisinin tanıtım etkinliğinde yeni akıllı telefon modelleri ile birlikte tanıtılması bekleniyor.

Galaxy Fold 2 modeli, 2020 yılında en çok beklenen, en fazla merak edilen akıllı telefon modellerinin başında gelmektedir. Samsung’un yeni nesil katlanabilir modelinde, ilk modele kıyasla çok daha gelişmiş özellikler ile beraber daha dayanıklı bir cihaz tanıtması bekleniyor.

Yayınlanan yeni bir rapora göre, Samsung Electronics yeni cihazın üretimi için gereken bazı parçaların tedariği için anlaşma yaptığı tedarikçilere sipariş vermiş durumda. Bu da şirketin yeni katlanabilir telefonunun üretim aşamasına girdiğini ortaya koyuyor. Ayrıca çok yakında tanıtılacağını da buradan anlıyoruz.

Daha önceden de bildirdiğimiz gibi Samsung’un yeni katlanabilir telefon modelinde UTG denilen ultra ince cam teknolojisi kullanılacaktır. Bu malzeme şu anda sadece Galaxy Z Flip modelinde kullanılıyor. Ayrıca bu teknolojisi ilk Galaxy Fold’daki renksiz polimit plastik koruma katmanına göre daha dayanıklıdır.

Samsung, geçtiğimiz yıl 500.000 adet Galaxy Fold modeli üretmişti. Analistler şirketin bu yıl ise 2.5 ila 3 milyon arasında katlanabilir akıllı telefon üreteceğini tahmin etmektedir. Ayrıca Galaxy Fold 2’nin Amerika pazarında yaklaşık $1880 fiyat etiketi ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.

“Samsung, Galaxy Fold 2 Katlanabilir Telefonun Üretimine Başladı!” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın