Samsung Galaxy S10 Plus Fiyatı ve Özellikleri

İşte karşınızda Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S10 Plus! Özellikleri ve fiyatına dair tüm bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Galaxy S10 Plus, Samsung cep telefonlarının son birkaç neslinin aynılığını bozan bir telefon olarak şekilleniyor. 6.4 inçlik ekranı o kadar büyük ki ön kameranın yerini değiştiriyor, üçlü lens arka kamerası ise ultra geniş fotoğraflar çekebiliyor. Onları göremeseniz bile, ekranda parmak izi sensörü var, Kablosuz PowerShare ise şarjı bitmiş arkadaşlarınız için bir özellik. Çok hoş özelliklere sahip bir cihaz.

6.4 inç kenardan kenara bir ekran ve Samsung’un yeni Infinity-O ekranı ile 2019’da “bir pazarın” ne olduğunu yeniden tanımlıyor. %93,1 ekran/kasa oranına sahip olan pikseller artık küçük üst hoparlörden ince alt çeneye doğru uzanıyor ve kıvrımlı kenarların üzerinden sola ve sağa dökülüyor.

S10 Plus, ön kamerayı Super AMOLED panelinin sağ üst köşesindeki bir deliğe sığdırıyor. Cihaz Infinity ekrana sahip. Samsung çentik olayına ekran deliği ile cevabını veriyor ve iPhone XS Max cep telefonundan çok daha iyi bir görüntü elde ediyor.

Yenilikçi Teknolojiler ile Geliyor

Samsung’un önünde ultrasonik bir parmak izi sensörü var; bu da, telefonun arka tarafında gözle görmeniz gereken fiziksel bir sensör pedi bulunmadığı anlamına geliyor. Uzun zamandır Samsung sahipleri, yine ön tarafta olmaktan ve şimdi görünmez olmaktan keyif alacaklar.

Telefonun daha temiz görünmesi üzerine, üç mercekli bir kamera yerleşimi var. Yedeklemenize gerek kalmadan önünüzdekileri daha iyi çekmenize yardımcı olmak amacıyla normal, telefoto ve yeni ultra geniş fotoğraflar çekebilen sensörler bulunuyor.

Ayrıca arkada, ters kablosuz şarj olarak da bilinen Kablosuz PowerShare özelliği de bulunuyor. Qi uyumlu başka bir akıllı telefonu veya yeni Samsung Galaxy Bud kablosuz kulaklıkları arkalarına koyarak kablosuz olarak şarj edebilirsiniz. S10 Plus’ın arkasına yerleştirilmiş bir iPhone XS Max bile şarj olabiliyor.

S10 gibi, S10 Plus’da da kendini rakiplerinden ayıracak önemli özellikler bulunuyor. Bunlar Wi-Fi 6 ve HDR10+ teknolojileri.

Galaxy S10 Plus tamamen güçlü, ancak bir S telefonu için rekor bir fiyatla geliyor. Kalemle birlikte verilen Note 9 kadar pahalıya mal olacak ve S Pen uyumluluğunu bile alamıyorsunuz.

Satın alma kararınızı daha da karmaşıklaştırmak için Samsung Galaxy S10 5G de yolda. Gelecekteki 5G ağları ile birlikte çalışacak ve 6.7 inç ekrana, dört arka kameraya ve henüz görülmemiş artırılmış gerçeklik amaçlarına yönelik uçuş süresi yeteneklerine sahip olacak.

Şu anda, Samsung Galaxy S10 Plus, Edge/Plus modellerinin ilk piyasaya sürüldüğü son dört yılda Galaxy S telefon serilerinde gördüğümüz en büyük değişikliği sunuyor. Samsung, yeni 10 yıllık S telefonunu bir delikli ekran, ters kablosuz şarjı, ekran parmak izi sensörü ve öne ve arkaya bakan süper kamera sensörleri ile sunuyor.

Bu, fiyat ve boyutla başa çıkabiliyorsanız ve ufuktaki yeni Galaxy telefonlarıyla ilgilenmiyorsanız, şu anki en iyi Samsung telefonu bu cihaz.

Samsung Galaxy S10 Plus Ekran Özellikleri

Samsung Galaxy S10 Plus’taki 6,4 inç Super AMOLED ekran, bugüne kadarki 5,8 inç S9 Plus’tan daha büyük ve Note 9 ekran boyutuyla eşleşen en büyük S telefon ekranını yapıyor. Aynı zamanda çok daha iyi.

Samsung’un daha dar bir gövdeye daha fazla piksel sığdırmanın bir yolunu bulması nedeniyle, bizim için şu ana kadar olan oran %93,1 oldu. Telefon, 157.6 x 74.1 x 7.8mm ölçülerinde, kabaca S9 Plus’ın boyutlarını – biraz daha az, biraz daha geniş ve gözle görülür şekilde daha ince ve daha hafif. Elde fiziksel olarak daha büyük hissediliyor.

Göze çarpan ekran boyutu büyüsü Infinity-O ekran tipine iniyor. Samsung, sağ üst köşesinde bir lazer kesim deliği seçerek, amiral gemisi telefonunun üst kısmındaki çentikli bir kesimi kullanmaktan kaçındı. Burası öne bakan kamerayı yerleştiriyor ve S10 Plus’ta bir kamera yerine ön tarafta iki adet kamera yer alıyor.

Ekran deliğinin, bildirim çubuğuyla aynı hizada oturduğunu belirtmek önemlidir, bu nedenle, genel kullanım (web tarama, sosyal medya, e-postalar vb.) söz konusu olduğunda hiçbir şekilde engel olmaz.

Ayrıca, telefonda bir film izleyicisiyseniz, bunun üstün kontrast ve renk için HDR10 + destekli ilk telefon olduğunu biliyoruz. Ekran boyutu küçük bir tabletin boyutuna yakın olduğu için bu kadar çılgınca değil. Diğer özellikler arasında, daha iyi dış mekan görüşü için geliştirilmiş parlaklık ve Samsung’un tanıdık, ancak zarif kavisli kenarları vardır ve bu sayede piksellerin kenarlara yayılmasını sağlar.

Samsung Galaxy S10 Plus Tasarımı

Samsung Galaxy S10 Plus tasarımı, yeni ekran dışında tanıdık geliyor. Ancak, ince iyileştirmeler bulacaksınız.

Alüminyum çerçevesi geçen yılın S9 Plus’ından daha incedir ve çoğu sürümde hala pürüzsüz camla zımparalanmıştır. Samsung, 512GB ve 1TB versiyonlarının seramikle beyaz veya siyah olarak desteklendiğini ve seramik malzemenin çizilme direncini koruduğunu söyledi.

Seramik, en yüksek seviye S10 Plus’a özeldir. Standart cam renkleri S10 ve S10e renk tonları ile uyumludur: Flamingo Pembesi, Prizma Siyahı, Prizma Mavisi, Prizma Beyazı, Kanarya Sarısı ve Prizma Yeşili.

Telefonun arkasında, üçlü lens kamera dizisini çevreleyen ince bir kamera koruyucu çerçevesi var ve hatta ters kablosuz şarj modülünün arka panelin altında bulunduğunu bile fark edemezsiniz ki güzel bir şekilde saklanmıştır.

Kablosuz PowerShare, S10’un arkasını büyük bir Qi şarj matına dönüştürüyor. Arkadaşınızın pili azaldığında paylaşmak istiyorsanız ve büyük 4,1000mAh kapasitenizi korurken kendinizi rahat hissetmeniz harika bir şey.

İki yıllık bir aradan sonra, Samsung’un parmak izi sensörü, Qualcomm’un ultrasonik parmak izi teknolojisi sayesinde ekranın altında bu kez öne çıkıyor.

S10’un 3B parmak izi taramasının daha doğru kilit açma işlemlerine izin verdiği ve Huawei Mate 20 ve OnePlus 6T’deki optik parmak izi tarayıcılarından daha güvenli olduğu söyleniyor.

On yıl önce ilk S telefonundan bu yana değişmeyen 3.5mm kulaklık girişi. Telefonun alt tarafına USB-C bağlantı noktasıyla birlikte geliyor. Samsung, 2019’da bu standart jaktan kurtulmayan birkaç telefon üreticisinden biri olmaya devam ediyor.

Samsung Galaxy S10 Plus Kamera Özellikleri

Samsung S10 Plus, S10 gibi, 12MP normal lens, 12MP optik olarak yakınlaştırılmış telefoto lens ve yeni 16MP ultra geniş lens içeren sağlam bir üçlü lens arka kamera dizisi içeriyor.

Öne bakan kameralar 10MP ve 8MP’dir, ikincisi derinlik için devreye giriyor. Daha iyi portre fotoğrafları çekmenizi sağlar ve Samsung’un yeni telefonlarının S10 Plus modeline özeldir.

Video kısmında S10 Plus, 2019’da çok fazla geliştirilmiş gibi görünüyor. S10 Plus, HDR10+ ile kaydedebiliyor ve arka kamera üzerinde Dijital Video Sabitleme özelliği sunuyor. Samsung, bunun Ultra HD videonuzun GoPro Hero7 Black ile rekabet edebilecek bir aksiyon kamerası kadar pürüzsüz hale getirildiğini söyledi.

Samsung Galaxy S10 Plus Performansı ve Batarya Özellikleri

Samsung, Galaxy S10 Plus’ı günümüzün en iyi oyun telefonlarıyla rekabet edebilecek kadar güçlü olacak şekilde tasarladı ve bu, içinde en iyi özelliklere sahip olduğu anlamına geliyor.

Snapdragon 855 veya en son Exynos yonga setleri (ülkeye bağlı) almaya ek olarak, bu telefon 8 GB RAM’e sahip ve 128 GB dahili depolama biriminde başlıyor. Samsung artık 64GB depolama alanına başlamıyor ve microSD kart depolama genişletmesi için bir yuva içeriyor.

S10 Plus’a özel olan daha pahalı seramik versiyonlar, 8GB RAM ile 512GB dahili depolama veya 12GB RAM ile 1TB dahili depolama sunar. 500GB microSD kart ile Samsung, cebinizde 1.5 TB telefona sahip olabileceğinizi söylüyor.

Batarya, 4.100mAh kapasiteye sahip, S telefonları için de yeni bir seviyeye ulaştı. Geçen yılki S9 Plus, 3.500mAh pille geliyordu tüm gün pil ömrü ile ortalamanın üzerinde idi.

Bu, Wi-Fi routerlar arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmanızı sağlayan ve 802.11ax standardından dört kat daha hızlı olan yeni nesil Wi-Fi 6’ya sahip ilk telefon. S9’a kıyasla %20 hız artışı sağlamalıdır, ancak bu özellikten gerçekten yararlanabilmek için yeni bir modeme ihtiyacınız olacaktır.

İşte Samsung Galaxy S10 Plus Özellikleri:

  • 6,1 inç 3040x1440p 2K çözünürlükte Super AMOLED ekran HDR10+ ve Gorilla Glass 6 koruma 1200 nit parlaklık
  • Exynos 9820 Octa 8 nanometre yonga seti Mali G76MP12 GPU
  • 128GB / 512GB Hafıza
  • 8GB RAM
  • Arkada 12 MP, f/1.5-2.4, 26mm ana kamera, 1/2.55″, 1.4µm, 12 MP, f/2.4, 52mm telefoto kamera, 1/3.6″, 1.0µm, AF, OIS, 2x optik zoom ve 16 MP, f/2.2, 12mm geniş açı kamera
  • Önde 10 megapiksel f/1,9 4K çekim yapabilen kamera
  • Ekrana gömülü ultrasonik parmak izi okuma sensörü
  • Stereo hoparlör ve 32bit/384 KHz ses desteği
  • 3400 mAh pil gücü 15W hızlı şarj

İşte Samsung Galaxy S10 Plus Fiyatı:

Ailenin üst seviye üyesi Galaxy S10+’ın 8 GB RAM – 128 GB hafızalı modeli 7,499 TL fiyat etiketine sahip.

Bir yanıt yazın