Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penis Protezi Ameliyatı

Penis protezi ameliyatı, 50 sene önce icat edilmiş bir tür kalıcı sertleşme sorunu tedavisi olarak yıllar içinde çok gelişmiştir. Mutluluk çubuğu da denilen Penis protezi, erkek cinsel sağlığı alanında on yıllar boyunca gelişmiştir ve erektil disfonksiyon tedavisi için tıbbi çözümlerde tanınmış bir liderdir. İktidarsızlık sorununun çözümünde en etkili silah olan Penis protezi tam olarak nedir?

 Şişirilebilir Penis İmplantları

 Şişirilebilir Penis protezi nedir? Esnek ancak dayanıklı bir malzeme olan silikon malzemeden yapılmış bağımsız sıvı dolu bir hidrolik boru sistemidir. Bir penil implant, doğal bir ereksiyonun görünümünü ve hissini taklit eder. Şişirilebilir bir penis implantı üç parçadan oluşur: karında bir hazne, peniste iki silindir ve skrotumda bir pompa. Penis protezi kulübünün en yaygın türü olan şişme cihazlar şişirilerek ereksiyon oluşturulabilir ve diğer zamanlarda söndürülebilir.

 Bir ereksiyon elde etmek için, sıvı bir hazneden silindirlere pompalanır. Ardından, sıvıyı tekrar hazneye boşaltmak için testis torbasındaki valfi serbest bırakırsınız. İki parçalı model benzer şekilde çalışır, ancak sıvı deposu, skrotuma implante edilmiş bir pompanın parçasıdır. Şişirilebilir protezler, sertleşme sorunu tedavisi için son teknoloji ürünlerdir.

 Esnek Bükülebilir Yarı Sert Penil implantlar

 Penis şaftına yerleştirilen iki sert çubuktan oluşan esnek bir penis implantıdır. Bu implantın başka parçası yoktur. Sertleşmek için yapmanız gereken tek şey penisi tutmak ve bükerek konumlandırmaktır. İşiniz bittiğinde, gizlemek için kıvırabilirsiniz. Esnek bir penis protezi, sınırlı hareket kabiliyetine sahip erkekler için iyi bir seçenek olabilir.

 Yarı sert mutluluk çubuğu her zaman aynı dolgunluğa sahiptir. Penis, cinsel aktivite için vücuttan uzağa ve gizlenmek için vücuda doğru eğilebilir. Konumlandırılabilir bir penil protez, bir dizi esnek, ortalanmış segmente sahip yarı sert bir cihazdır. En önemli avantajı kullanım kolaylığı ve iç çamaşırında her daim iri bir penis görünümü sergilemesidir.

 Penis protezi Ameliyatı Sonrası Süreç

 Ameliyattan sonra cerrah tarafından yara bölgenize nasıl bakacağınız ve pompanızı nasıl kullanacağınız konusunda talimatlar alacaksınız. Birkaç gün veya hafta boyunca ağrı kesiciye ihtiyacınız olabilir. Doktorunuz muhtemelen enfeksiyon riskinizi azaltmak için antibiyotik reçete edecektir. Bir gecenin ardından taburcu edilirsiniz.

 Birkaç gün içinde işinize dönebilirsiniz, ancak tamamen iyileşmeniz birkaç hafta sürebilir. Penis protezi ameliyatından yaklaşık dört ile altı hafta sonra seks hayatınıza devam edebilirsiniz. Çoğu hasta prosedürden nispeten hızlı bir şekilde iyileşir, ancak ameliyatla ilişkili şişlik birkaç hafta içinde geçebilir. Ameliyattan sonraki ilk hafta ağrı giderek azalır.

Bir yanıt yazın