Vivo X50 Pro Modelinin Tüm Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı!

Vivo, 1 Haziran itibariyle Vivo X50 5G ve Vivo X50 Pro 5G akıllı telefon modellerini Çin’de piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün akıllı telefonlar ile ilgili yaptığı paylaşımlar ile popüler olan biri Vivo X50 modelinin özelliklerini sızdırmıştı. Şimdi ise başka biri Vivo X50 Pro modelinin tüm özelliklerini içeren bir ekran görüntüsünü Weibo üzerinden paylaştı.

Sızdırılan görüntüsü, Vivo X50 Pro’nun kavisli bir ekrana ve bu ekranda kamera deliğine sahip olduğunu görüyoruz. Cihazın ekranı 1080 x 2376 piksel çözünürlüğündedir ve 90Hz yenileme hızına sahiptir. Ekrandaki kamera deliğinde ise 32MP çözünürlüğe sahip özçekim kamerası mevcuttur.

Cihazın arka yüzüne baktığımızda ise dörtlü kamera kurulumu bizi karşılıyor. Bu kameralardan ilki Sony’nin IMX598 lensidir. İkincisi ise 60x hibrit yakınlaştırma özelliğine sahip 8MP telefoto lens olarak sunulacak. Diğerleri ise 13MP derinlik sensörü ve 8MP ultra geniş açılı kamera olarak karşımıza çıkacak.

Akıllı telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 765G yonga setinden almaktadır. Bu yonga seti çift modlu SA VE NSA 5G bağlantılarını desteklemektedir. Cihazda batarya konusunda ise 4.315mAh kapasiteli bir batarya sunuluyor. Bu bataryaya ek olarak 33W hızlı şarj özelliği de mevcut. Aynı zamanda cihazın NFC bağlantısını desteklediğini de belirtelim.

Vivo X50 Pro’nun Çin pazarında 8GB RAM + 128GB depolama ve 8GB RAM + 256GB depolama alanı olmak üzere iki kombinasyon ile sunulması beklenmektedir. Cihazın 3.398 Çin Yuanı yani vergiler hariç yaklaşık 3.246 Türk Lirası gibi bir fiyatlandırma sahip olacağı tahmin ediliyor. Ancak bu fiyatın hangi depolama alanına sahip modele ait olduğu ise belirsiz.

“Vivo X50 Pro Modelinin Tüm Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı!” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın