Vivo Y20 ve Y20i Modellerinin Bazı Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

OPPO, kısa süre önce gücünü Qualcomm’un Snapdragon 460 yonga setinden alan dünyanın ilk akıllı telefon modeli A53 2020‘yi piyasaya sürdü. Şimdi ise bu yonga setiyle gelecek yeni akıllı telefon modelleri yolda gözüküyor. Vivo Y20 ve Y20i modellerinin de bu yonga setlerinden güç alacağı belirtildi ve cihazların bazı teknik özellikleri sızdırıldı.

Yaklaşan Vivo Y20 serisindeki iki model RAM, şarj hızı ve renk seçeneği konusunda birbirinden ayrışacak. Diğer özellikler konusunda ise iki cihazda da ortak teknik özellikler görüyor olacağız. Akıllı telefonun özellikleri bir teknoloji uzmanı tarafından sızdırıldı. Bu sızıntıya göre her iki telefon da su damlası çentiğine sahip 6,51 inç boyutunda ekran ile gelecek. LCD ekran paneli olarak sunulacak olan ekranın çözünürlüğü ise HD+ şeklinde olacak.

Her iki model de gücünü Qualcomm Snapdragon 460 yonga setinden alacak. Vivo Y20i modelinde 3GB RAM bulunacakken Y20 modeli ise 4GB RAM ile birlikte karşımıza çıkacak. Akıllı telefonların arka bölümünde üçlü kamera kurulumu mevcut olacak. Bu kamera kurulumu 13MP geniş açılı ana kamera, 2MP makro kamera ve 2MP derinlik algılayıcı sensörden oluşacak.

Cihazların ekranındaki su damlası çentiğinde ise 8MP özçekim kamerası sunulacak. Her iki cihaz da kutusundan Android 10 tabanlı Funtouch OS 10.5 ara yüzü ile ön yüklü olarak çıkacak. Vivo, yaklaşan modellerini 5.000mAh kapasiteli büyük bir batarya ile piyasaya sürecek. Vivo Y20 modelinde 18W hızlı şarj desteği sunulurken Vivo Y20i modelinde ise standart olarak 10W şarj özelliğinin mevcut olacağı belirtiliyor.

Vivo’nun yaklaşan modelleri bütçe dostu cihaz olacak ancak şirket yeni modellerinde güvenlik için fiziksel parmak izi okuyucusu da bulunduracak. Bu parmak izi sensörleri cihazların yan bölümüne yerleştirilecek. Y20 modeli beyaz ve siyah renk seçenekleri ile satışa sunulacakken Y20i modeli ise sadece Nebula Mavisi renk seçeneğine sahip olacak.

“Vivo Y20 ve Y20i Modellerinin Bazı Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın