Xiaomi Mi 10 Pro+ Modeli, 120Hz Yenileme Hızına Sahip Ekran İle Geliyor

Xiaomi, Şubat ayının ortasında Xiaomi Mi 10 ve Xiaomi Mi 10 Pro isimli iki amiral gemisi akıllı telefon modelini tanıttı. Bu tanıtım etkinliği, koronavirüs salgını nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Bu iki model amiral gemisine yakışır şekilde üst düzey özelliklere ve çekici bir tasarıma sahiptir. Ancak görünen o ki Xiaomi, Mi 10 Pro+ modeli ile çok daha fazlasını istiyor.

Xiaomi’nin Mi 10 Pro modeli, bugüne kadar şirketin en tepe modeli olarak belirtiliyordu. Sahip olduğu güçlü özellikleri ile bu unvanı Mi 10 Pro+ modeli tanıtılana kadar koruyacak gibi görünüyor. Ancak daha güçlü özelliklere sahip yeni model ile birlikte şirketin en tepe ve en üst seviye modeli yeni Mi 10 Pro+ olacaktır.

Çin’deki teknoloji basınından gelen haberlere göre Xiaomi, yaklaşan bir “Plus” modelini tanıtmak üzere tüm hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Şirketin bu cihazdaki sloganı ise “dünyanın ötesine bakın” şeklinde belirtilecektir.

Xiaomi Mi 10 Pro+’ın, 100MP birincil arka kamera, 12x optik zoom desteğine, 120Hz yenileme hızına sahip ekran, üst seviye Snapdragon 865 yonga seti ve 65W hızlı şarj desteğine sahip olması bekleniyor.

Burada yer alan bilgilerin hiçbiri doğrulanmış bilgiler değildir. Sadece çeşitli teknoloji siteleri üzerinde çıkan spekülasyonlardan ibarettir. Ancak Xiaomi’nin akıllı telefon portföyünü hızlı bir şekilde genişletmeyi seven bir marka olduğunu düşünürsek böyle bir modelin piyasaya sürülme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtebiliriz.

“Xiaomi Mi 10 Pro+ Modeli, 120Hz Yenileme Hızına Sahip Ekran İle Geliyor” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın