Xiaomi Mi 10 Pro Plus Modeli, En Hızlı Şarj Olan Akıllı Telefon Olabilir

Xiaomi, uzun süredir akıllı telefon sektöründe oldukça rekabetçi modeller sunuyor. Şirket bu modellerin yanı sıra uygun fiyatlı ve amiral gemisi modelleri de piyasaya sürüyor. Şimdi ise şirketin CEO’su Lei Jun, Xiaomi Mi 10 Pro Plus isimli yeni akıllı telefon modeli hakkında bazı gönderiler paylaştı. Bu gönderilere göre Xiaomi’nin yaklaşan amiral gemisi modeli 2020 yılının en hızlı şarj desteğine sahip akıllı telefonu olabilir.

Mi 10 Pro Plus modeli ile ilgili hemen hemen tüm bilgiler, popüler akıllı telefon uzmanı Digital Chat Station tarafından ortaya koyuldu. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde son gelen ipucu da aynı durumda karşımıza çıkıyor. Bu sızıntıya göre yaklaşan premium amiral gemisi modeli bu yılın en hızlı şarjlı telefonu olarak tanıtılacak.

Yine sızıntıya göre, 2020 yılında tanıtılacak tüm modellerden daha üstün şarj kabiliyetine sahip olan bu model, aynı zamanda kablolu hızlı şarj, kablosuz şarj ve ters kablosuz şarj gibi farklı şarj protokollerini de destekleyecek. Bu sayede gayet iyi bir cihaz ortaya koyulmuş olacak.

Lei Jun tarafından paylaşılan bir tanıtım mesajına göre, bu gizemli model çift stereo hoparlör, x ekseni doğrusal motor, yüksek tazeleme oranı, 3,5mm kulaklık girişi, NFC, kızılötesi sensör ve 4.500mAh kapasiteli bir batarya ile gelen bir amiral gemisi olacak gibi görünüyor.

Daha önceki sızıntılara göre Mi 10 Pro Plus modelinin Ağustos ayının başında tanıtılacağı söylenmişti. Ancak aynı sızıntı, Temmuz ayında Redmi K30 Ultra modelinin Dimensity 1000+ yonga seti ile geleceğini bildirmişti. Fakat böyle bir gelişme şimdiye kadar yaşanmadı. Belki de bu modellerin lansmanları gecikecek ve daha geç tarihlerde tanıtılacaklar.

“Xiaomi Mi 10 Pro Plus Modeli, En Hızlı Şarj Olan Akıllı Telefon Olabilir” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın