Xiaomi Mi 8’in Ekran İçi Parmak İzi Tarayıcı Sızıntılarını Gösteren Video!

Sadece dün Xiaomi’nin 8’inci yıldönümünü yakında kutlayacağını öğrendik. Bunu yapabilmesi için Mi 7 yerine yeni telefonu Mi 8 olarak adlandıracak yani 7 sayısını atlayacak. Çin kültüründe 8 şanslı bir rakam. Ayrıca Xiaomi’nin 3D yüz tanıma (iPhone X gibi) ve ekrana gömülü parmak izi tarayıcısını sunacağını da öğrendik.

Önemli Bir Video Sızdırıldı

Ekrandaki bir parmak izi ile kullanıcının kilidini açtığı iddia edilen Xiaomi akıllı telefonunu gösteren kısa bir video sızdı. Telefon üreticisinin özel MIUI Android arayüzü ile bazı simgeleri tanıdığımız için bunun bir Xiaomi cihazı olması gerektiğini biliyoruz. Video, 18 Mayıs Cuma gününü gösteriyor, bu yüzden bunun yeni bir sızıntı olduğunu biliyoruz.

Xiaomi hala resmi olarak 23 Mayıs’a kadar sürmeyecek olan telefonu duyurmak zorunda. Diğer söylentiler arasında 8GB RAM içeren bir Qualcomm Snapdragon 845 ve 27 Mayıs’ta satışa sunulması planlanıyor.

[infobox color=”#999999″]Kaynak: https://www.gsmarena.com/alleged_video_showing_the_xiaomi_mi_8s_indisplay_fingerprint_scanner_leaks-news-31159.php[/infobox]

Bir yanıt yazın