Xiaomi Mi Mix 4 Modeli 16GB RAM İle Karşımıza Çıkabilir

Çinli teknoloji devi Xiaomi, her yıl çok sayıda yeni akıllı telefon modeli piyasaya sürüyor. Şirket, MIX serisi için yeni model tanıtmayacaklarını belirtmişti. Ancak Xiaomi Mi Mix 4 modeli, 16GB RAM seçeneği ile birlikte karşımıza çıkabilir.

Şirket son zamanlarda Mi 10 serisinin üyelerini tanıtmıştı. Sonrasında ise tanıtılan Redmi K30 Pro modeli Mi 10 serisinin önüne geçmedi. Bu durumları göz önünde bulundurursak şirketin MIX serisinin yeni üyesini tanıtmasını bekleyebiliriz.

Son zamanlarda Xiaomi Topluluğu’ndaki bir yorumcu, Xiaomi Mi MIX 4 akıllı telefonu aracılığı ile mesaj gönderdi. Weibo üzerinden gönderdiği bu mesajda, gönderinin hangi telefon ile yazıldığını gösteren yerde Xiaomi Mi MIX 4 yazıyor. Bu modelin tanıtılmamış olması dolayısıyla Weibo üzerinde bu kişinin gönderdiği mesaj oldukça konuşuldu ve popüler oldu.

Bu kişinin gerçekten bir Mi MIX 4 akıllı telefon modelini kullanarak mesaj attığını bilemiyoruz. Günümüz dijital dünyasında birçok şey değiştirilip istenildiği gibi yansıtılabiliyor. Bundan dolayı cihazın gerçekliği konusunda net bir kanıya varamayız.

Xiaomi Mi Mix 4 Modeli Gücünü Snapdragon 865+ Yonga Setinden Alabilir

Bu mesaj olaylarından sonra ise akıllı telefon modeli Geekbench 5.1.1 internet sitesinde ortaya çıktı. Geekbench testinin ekran görüntüsüne göre, telefon tek çekirdekli testte 922 puan alırken çok çekirdekli testte ise 3320 puan aldı. Bu sonuçlar Mi Mix 4’ün Snapdragon 865+ mobil yonga setinden güç aldığını gösteriyor olabilir.

Bu gizemli telefona ait bir başka Geekbench skoru daha ortaya çıktı. Bu testteki akıllı telefonun Mi Mix 4 modelinin bir varyantı olduğu düşünülüyor. Teste tabi tutulan akıllı telefonun 16GB RAM’inin olduğu görünüyor ve önceki modele göre daha iyi bir skor elde ediyor.

Xiaomi, 16GB RAM’a sahip bir akıllı telefon piyasaya sürdü. Bu telefon oyunculara özel olarak geliştirilen Black Shark modeliydi. Bu modelle aynı RAM miktarına sahip bir akıllı telefon modelini yıl içerisinde şirketten görebiliriz. Ancak cihazın detaylara dair daha fazla bilgiye sahip olabilmemiz için sızıntıları beklememiz gerekecek.

“Xiaomi Mi Mix 4 Modeli 16GB RAM İle Karşımıza Çıkabilir” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın